Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Τι συνέβη με τον Λιβαθινό στη Σχολή του Εθνικού;
[Protagon]: Τι συνέβη με τον Λιβαθινό στη Σχολή του Εθνικού;

[Protagon]: Τι συνέβη με τον Λιβαθινό στη Σχολή του Εθνικού;

Νέα, μαύρα, σύννεφα πάνω από το Εθνικό Θέατρο και τη Δραματική Σχολή του. Μετά την προφυλάκιση του παραιτηθέντος πρώην διευθυντή του Εθνικού Δημήτρη Λιγνάδη, για σειρά κατηγοριών που αφορούν σεξουαλικά εγκλήματα και σε βάρος ανηλίκων, βρίσκεται και ο προκάτοχός του στη θέση, Στάθης Λιβαθινός, να διαψεύδει δημοσιεύματα περί παραιτήσεώς του από τη Σχολή του Εθνικού.

Ο κ. Λιβαθινός βρέθηκε στο στόχαστρο δημοσιευμάτων σε ιστότοπους, με «αποκαλύψεις» περί «απρεπούς, αν όχι βάναυσης συμπεριφοράς» σε βάρος σπουδαστών της Σχολής.

Τις τελευταίες ημέρες εργαζόμενοι αναπαρήγαγαν, σε φήμες, ένα «σκηνικό» που φέρεται να έλαβε χώρα στη Σχολή, με τον κ. Λιβαθινό να φέρεται να εκτοξεύει ομοφοβικά και «βιτριολικά» σχόλια και ειρωνείες σε σπουδαστές, ενώπιον των συμφοιτητών τους, στη διάρκεια προβών.

Αυτό, μαζί με την μέσω social media επίθεση εναντίον του, από το μαθητή του, ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη («Ήσασταν χυδαίος, προκλητικός και σας φτύνω κατάμουτρα»), στις 13 Φεβρουαρίου 2021, και το κλίμα αναταραχής που επικρατεί στη Σχολή, περί της συμπεριφοράς του, οδήγησαν σε φήμες περί παραίτησής του.

Ο ίδιος διέψευσε, τηλεφωνικά, σε τρεις τουλάχιστον διαδικτυακούς ιστότοπους ότι «παραιτήθηκε». Μια άλλη εκδοχή… φημών είναι ότι μετά από αυτά τα επεισόδια πιέστηκε να παραδώσει την παραίτησή του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε «να παραδώσει τη θέση του διευθυντή της Σχολής», την οποία του είχε προσφέρει ο προφυλακισμένος πια κ. Λιγνάδης, ως διευθυντής τότε του Εθνικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!