Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Σάκης Κεχαγιόγλου: Τι μου είπε η Ιωάννα στο δικαστήριο
[Protagon]: Σάκης Κεχαγιόγλου: Τι μου είπε η Ιωάννα στο δικαστήριο

[Protagon]: Σάκης Κεχαγιόγλου: Τι μου είπε η Ιωάννα στο δικαστήριο

Με το που εισήλθε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο εκ των συνηγόρων της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, Εφης Κακαράντζουλα, Σάκης Κεχαγιόγλου, την πλησίασε για να της μιλήσει λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση.

Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή του στην Ιωάννα, ζητώντας της να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όταν και θα κληθεί να υπερασπιστεί τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

«Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω στην κυρία Παλιοσπύρου τη συμπάθειά μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο» ανέφερε νωρίτερα ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Οπως επανέλαβε, η 36χρονη Εφη ομολογεί την πράξη της, αλλά ζητεί μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπούμενη σωματική βλάβη.

«Το παραπεμπτικό βούλευμα είναι λανθασμένο. Ως προς τα πραγματικά περιστατικά, έχει ομολογήσει. Υπάρχει διαφωνία στον νομικό χαρακτηρισμό της πράξης. Παραπέμπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρόκειται για μια κλασική περίπτωση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!