Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Οι Ρώσοι κυκλοφόρησαν το… πολεμικό aftershave «Checkmate»!
[Protagon]: Οι Ρώσοι κυκλοφόρησαν το… πολεμικό aftershave «Checkmate»!

[Protagon]: Οι Ρώσοι κυκλοφόρησαν το… πολεμικό aftershave «Checkmate»!

Τρέμετε αρώματα των Παρισίων (και του Μιλάνου, της Νέας Υόρκης, του Τόκιο, κ.λπ.), την πάθατε από εκεί που δεν το περιμένατε: ο ρωσικός αμυντικός και τεχνολογικός γίγας Rostec κυκλοφόρησε το ασυναγώνιστο aftershave «Checkmate»! Επειδή στο μικρό μπουκάλι με πώμα την κεφαλή ίππου ζατρικίου συμπυκνώνεται ο δυναμισμός της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας, το άρωμα μυρίζει σαν πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους! Ο τολμών, λοιπόν, ξυρίζεται. Με ρωσικό ξύρισμα, φουλ κόντρα. Και το «Checkmate» του χαρίζει τη νίκη…

Η εταιρεία Rostec, η οποία ιδρύθηκε από τον ίδιο τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, με την κυκλοφορία αυτής της ανδρικής κολόνιας τιμά το μαχητικό αεροσκάφος τύπου στελθ που παρουσίασε νωρίτερα εφέτος ο επικεφαλής του Κρεμλίνου. Είναι ό,τι πρέπει για δώρο Χριστουγέννων –το aftershave, όχι το στελθ–, να συντροφεύσει τις ευχές για επί Γης ειρήνη, αν και η στρατιωτική ένταση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας δεν λείπει από τη σκακιέρα της μόνιμης αντιπαράθεσης.

«Οι αρωματικοί τόνοι του aftershave συνδυάζουν τις μυρωδιές του γυαλιού, του δέρματος και του μετάλλου, δηλαδή των υλικών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή της ατράκτου, των κινητήρων και του πιλοτηρίου του αεροσκάφους» δήλωσε εκπρόσωπος της κρατικής ρωσικής εταιρείας. Η κολόνια παρασκευάστηκε σε συνεργασία με την Ενωση Αρωματοποιών της Ρωσίας.

Το μαχητικό «Checkmate» είναι ένα «Σουκόι» πέμπτης γενιάς που πιάνει τη διπλάσια ταχύτητα του ήχου και μετατρέπεται και σε αυτοκινούμενο, δηλαδή πετά και χωρίς πιλότο με έλεγχο από το έδαφος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!