Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Ρεπουμπλικανοί εναντίον… Ρεπουμπλικανού στην Τζόρτζια
[Protagon]: Ρεπουμπλικανοί εναντίον… Ρεπουμπλικανού στην Τζόρτζια

[Protagon]: Ρεπουμπλικανοί εναντίον… Ρεπουμπλικανού στην Τζόρτζια

Η ιστορία είναι η απόδειξη της φιλοσοφημένης λαϊκής ρήσης ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια και φαγωμάρα σε όποιο σπίτι ενσκήψει σαν κατάρα. Στην περίπτωσή μας ενέσκηψε εκλογικό αποτέλεσμα, που για κάποιους μπορεί να είναι και συνώνυμο της φτώχειας (και με την κυριολεκτική έννοιά της κιόλας).

Να τι συμβαίνει: ο Μπραντ Ραφενσπέργκερ, Ρεπουμπλικανός αξιωματούχος (υπουργός Εσωτερικών) στην τοπική κυβέρνηση της Τζόρτζια και επιβλέπων της εκλογικής διαδικασίας εκεί, μπήκε στο μάτι των υπολοίπων Ρεπουμπλικανών,οι οποίοι τον κατηγορούν ότι βοήθησε τους Δημοκρατικούς να κατακτήσουν τη νίκη στις προεδρικές εκλογές. Επειδή η ήττα πρέπει πάντα να έχει έναν «δόλιο πατέρα» και πολλά «αθώα παιδιά».

Ας λένε, όμως. Ο Ραφενσπέργκερ δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, όπως θα ήθελαν οι δύο τοπικοί γερουσιαστές, Ρεπουμπλικανοί ασφαλώς, των οποίων η τύχη παίζεται στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον προσεχή Ιανουάριο. Οι εν λόγω Κάλι Λόεφλερ και Ντέιβιντ Πέρντιου καίγονται για την επανεκλογή τους, αφού από αυτήν εξαρτάται η τελική επικράτηση των Ρεπουμπλικανών στο Σώμα. Ειδάλλως θα υπάρξει ισοπαλία 50 – 50.

Στις κατηγορίες των δύο ομοϊδεατών του γερουσιαστών, περί έλλειψης διαφάνειας στις εκλογές στην Τζόρτζια, ο Ραφενσπέργκερ απάντησε ότι έγιναν μεν κάποια απαράδεκτα λάθη, ωστόσο η καταμέτρηση θα επιβεβαιώσει τη νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Επιπροσθέτως ο Ραφενσπέργκερ, μέσω Facebook, ανέτρεψε όλη την παραπληροφόρηση και τις φραστικές επιθέσεις εναντίον του, τις οποίες εξαπέλυσαν τραμπικοί οπαδοί αλλά και μεγαλοπαράγοντες των Ρεπουμπλικανών όπως ο δικηγόρος του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!