Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: H ψηφιακή «ανάσταση» της Thomas Cook
[Protagon]: H ψηφιακή «ανάσταση» της Thomas Cook

[Protagon]: H ψηφιακή «ανάσταση» της Thomas Cook

Εναν χρόνο μετά τη χρεοκοπία που τάραξε – προ κορονοϊού – την ταξιδιωτική αγορά της Ευρώπης και άνοιξε τρύπα στα ταμεία των ξενοδοχείων, o tour operator Thomas Cook επανέρχεται με εντελώς διαφορετική αισθητική στην εικόνα του και πλέον μόνο με διαδικτυακή λειτουργία.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου η Thomas Cook ξεκινά εκ νέου μέσω της κορυφαίας εταιρείας αναψυχής Fosun Tourism Group, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αναψυχής στον κόσμο που κατέχει επίσης το Club Med. Η εξαγορά του brand και των διαδικτυακών περιουσιακών στοιχείων της Thomas Cook έγινε τον Νοέμβριο του 2020. Η νέα εταιρεία διατηρεί το γνωστό λογότυπο «Sunny Heart» της φίρμας.

Με άδεια από την CAA (Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας) και Atol-protection, η νέα Thomas Cook θα ξεκινήσει καθαρά ως διαδικτυακή επιχείρηση OTA (Online Travel Agent) μέσω ενός νέου ιστότοπου (www.thomascook.com ), προσφέροντας στους πελάτες χιλιάδες ξενοδοχεία και δρομολόγια πτήσεων, ώστε να μπορούν να σχεδιάσουν τις διακοπές τους.

«Επανεφεύραμε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στα βρετανικά ταξίδια. Η νέα μας επιχείρηση θα συνδυάσει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο με ένα ενημερωμένο μοντέλο λειτουργίας που προστατεύεται από την Atol και με την υποστήριξη ενός οργανισμού πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook UK Alan French.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!