Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Το πρώτο φιάσκο θα ακυρώσει τα επόμενα δύο debate;
[Protagon]: Το πρώτο φιάσκο θα ακυρώσει τα επόμενα δύο debate;

[Protagon]: Το πρώτο φιάσκο θα ακυρώσει τα επόμενα δύο debate;

Δεν είχε τελειώσει ακόμη το debate των δύο υποψηφίων προέδρων των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, ο κόσμος εξακολουθούσε να κάνει χάζι τη μεταξύ τους ανταλλαγή ύβρεων χαμηλοτάτου επιπέδου, όταν ένας γνωστός στις ΗΠΑ πολιτικός αναλυτής, ο Λάρι Σάμπατο, έγραψε στο Twitter κάτι που πιθανώς εκφράζει πολλούς (και Δημοκρατικούς, σίγουρα): «Ακυρώστε τα υπόλοιπα δύο debate. Αυτό δεν λειτουργεί, είναι αδύνατον να υπάρξει ομαλή και παραγωγική συνομιλία με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ας σταματήσουμε να προσποιούμαστε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Κάποιοι κατηγόρησαν τον δημοσιογράφο-παρουσιαστή του debate, τον Κρις Γουάλας, ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. (Ποιο ύψος, αλήθεια;) Ωστόσο δεν έχουν δίκιο, ο Γουάλας είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, και μάλλον κανείς στη θέση του δεν θα μπορούσε να καταφέρει κάτι καλύτερο από αυτόν. Τα πράγματα και σε τέτοια υποθετική περίπτωση (άλλου στη θέση του Γουάλας) θα είχαν εξελιχθεί όπως εξελίχθηκαν, με τον ίδιο απωθητικό τρόπο.

Για του στραβού το δίκιο πάντως, να πούμε ότι δεν ήταν μόνο ο Τραμπ που εκχυδάισε τη συζήτηση. Ο Μπάιντεν δεν πήγε πίσω, αφού απευθύνθηκε σε έναν εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ με ανοίκειες και πρωτάκουστες πεζοδρομιακές εκφράσεις, του τύπου «είσαι κλόουν», «είσαι ψεύτης» κ.λπ., συμβάλλοντας έτσι στον ευτελισμό του debate. Και οι δύο ηλικιωμένοι κύριοι έδειξαν -και ασφαλώς δίχως να το επιδιώκουν- τι άσχημη φάση περνάει σήμερα η Αμερική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!