Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Πρώτο έργο για την Mytilineos στη Γεωργία: Σύμβαση κατασκευής υποσταθμών υψηλής τάσης
[Protagon]: Πρώτο έργο για την Mytilineos στη Γεωργία: Σύμβαση κατασκευής υποσταθμών υψηλής τάσης

[Protagon]: Πρώτο έργο για την Mytilineos στη Γεωργία: Σύμβαση κατασκευής υποσταθμών υψηλής τάσης

Την υπογραφή σύμβασης με την Georgian State Electrosystem JSC (GSE), για την κατασκευή δύο νέων Υποσταθμών Υψηλής Τάσης 220/110kV και την επέκταση Υποσταθμών 500kV και 400kV υπάρχοντος σταθμού μετατροπής στη Γεωργία, ανακοίνωσε η Μytilineos.

Πρόκειται για το πρώτο έργο για την Mytilineos στη Γεωργία και στην ευρύτερη περιοχή του Καυκάσου.

«Η τεχνογνωσία της σε σύγχρονα ενεργειακά έργα (όπως τα ΚΥΤ Κορίνθου και Κουμουνδούρου, καθώς και οι Υποσταθμοί στην Αλβανία), αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας για την κάλυψη σημαντικών ενεργειακών αναγκών και την εξασφάλιση ενεργειακής ασφάλειας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η εν λόγω σύμβαση έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών και η συμβατική αξία για την MYTILINEOS ανέρχεται σε 35.665.000 ευρώ.

Η Γεωργία έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από την KfW. Η σύμβαση με την MYTILINEOS αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του «Open Program Extension Transmission Network Georgia II», προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η ροή φορτίου, να αυξηθεί η ικανότητα μεταφοράς και να βελτιωθεί η αξιοπιστία του δικτύου μεταφοράς της χώρας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!