Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Προσωρινή (;) νίκη του Μπραντ Πιτ: πήρε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί
[Protagon]: Προσωρινή (;) νίκη του Μπραντ Πιτ: πήρε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί

[Protagon]: Προσωρινή (;) νίκη του Μπραντ Πιτ: πήρε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί

Την κοινή επιμέλεια των παιδιών της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ αποφάσισε, ύστερα από πέντε χρόνια δικαστικής διαμάχης, αμερικανός δικαστής στην Καλιφόρνια. Η απόφαση, όμως, δεν είναι τελεσίδικη.

Η Αντζελίνα Τζολί επέκρινε τον δικαστή γιατί αρνήθηκε να καταθέσουν τα παιδιά στο δικαστήριο και αρκέσθηκε στις συνεντεύξεις τους με ειδικούς. Είπε συγκεκριμένα ότι αρνήθηκε να ακούσει τις αποδείξεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών.

Εκτός από τα δίδυμα παιδιά του ζεύγους, που είναι 12 ετών, όλα τα άλλα παιδιά είναι άνω των 14 ετών, ηλικία που, όπως είπε η μητέρα τους, τους επιτρέπει να καταθέσουν στο δικαστήριο χωρίς κίνδυνο για την ψυχική υγεία τους.

Η ηθοποιός είπε, επίσης, ότι ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς» ένα τμήμα του κώδικα δικαστηρίων της Καλιφόρνια, ο οποίος αναφέρει ότι είναι επιζήμιο για τα παιδιά εάν η επιμέλεια παρέχεται σε άτομο με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η Τζολί είχε ζητήσει διαζύγιο το 2016, λίγες μέρες μετά τη διαφωνία σε ιδιωτική πτήση που μετέφερε την οικογένεια από τη Γαλλία στο Λος Αντζελες.

Ο Πιτ κατηγορήθηκε για κακοποίηση προς τον τότε 15χρονο γιο του κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά οι έρευνες από αξιωματούχους παιδικής πρόνοιας και το FBI δεν βρήκαν επαρκή στοιχεία εναντίον του.

Από τότε, ο ηθοποιός προσπαθεί να κερδίσει τη συνεπιμέλεια.

Σύμφωνα με το Associated Press, στα νέα δικαστικά έγγραφα, που κατέθεσε η πλευρά της Τζολί, αναφέρεται ότι ο δικαστής «αρνήθηκε να ακούσει τους ανηλίκους, αποκλείοντας λανθασμένα τις αποδείξεις της που σχετίζονται με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, αποδείξεις κρίσιμης σημασίας για τα επιχειρήματά της».

Πάντως, πηγή από την πλευρά της Τζολί ανέφερε στο AP ότι το πρόβλημα δεν είναι η συνεπιμέλεια, καθώς υπάρχουν άλλα θέματα, τα οποία δεν αποκάλυψε, επειδή τα δικαστικά έγγραφα είναι σφραγισμένα. Οι δικηγόροι της Τζολί είχαν προσπαθήσει να αποκλείσουν τον δικαστή που πήρε την απόφαση, αλλά το εφετείο δεν έχει εκδικάσει ακόμα την υπόθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!