Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Προανακριτική: Νέα στοιχεία για την εμπλοκή Παππά κατέθεσε ο Καλογρίτσας
[Protagon]: Προανακριτική: Νέα στοιχεία για την εμπλοκή Παππά κατέθεσε ο Καλογρίτσας

[Protagon]: Προανακριτική: Νέα στοιχεία για την εμπλοκή Παππά κατέθεσε ο Καλογρίτσας

Δύο SMS που του είχε στείλει ο Νίκος Παππάς κατέθεσε την Παρασκευή στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τους χειρισμούς του πρώην υπουργού των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο περιβόητο πλέον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες του 2016, ο Χρήστος Καλογρίτσας. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές της ΝΔ, τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Παππάς συντόνιζε τις ενέργειες και συναντήσεις του επιχειρηματία και του έδινε εντολές πώς θα δράσει ως «μπροστινός» για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και τη δημιουργία του λεγόμενου ΣΥΡΙΖΑ Channel.

Σύμφωνα με πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, το πρώτο SMS, αποδεικνύει την εμπλοκή του κ. Παππά στην αφανή συνεργασία του κ. Καλογρίτσα με τη λιβανέζικη CCC για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς σε αυτό ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει πριν το διαγωνισμό τον Χρήστο Καλογρίτσα ότι το επόμενο πρωί τον περιμένει ο μεσολαβητής Αντώνης Λιανός στα γραφεία της CCC, επισημαίνοντάς του μάλιστα να κάνει γρήγορα.

Το δεύτερο SMS – κατά τις ίδιες πηγές – επιβεβαιώνει ότι το ραντεβού του κ. Καλογρίτσα με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά προς αναζήτηση συνεταίρου, κανονίστηκε από τον Νίκο Παππά, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι ο κ. Καλογρίτσας λειτουργούσε σύμφωνα με τις εντολές του.

Παράλληλα, ο κ. Καλογρίτσας απέστειλε στην Επιτροπή σειρά τιμολογίων, περί της χρηματοδότησης της εφημερίδας «Documento» από τον ίδιο με πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!