Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Η πριγκίπισσα Μάκο θυσίασε τίτλο και πλούτη στο βωμό της αγάπης
[Protagon]: Η πριγκίπισσα Μάκο θυσίασε τίτλο και πλούτη στο βωμό της αγάπης

[Protagon]: Η πριγκίπισσα Μάκο θυσίασε τίτλο και πλούτη στο βωμό της αγάπης

Μια φορά και έναν καιρό –τώρα δα, δηλαδή– στην «εξωτική» Ιαπωνία, η πριγκίπισσα Μάκο, 29 ετών, έτσι όπως καθόταν κάτω από την ανθισμένη κερασιά και ρέμβαζε χαϊδεύοντας με το βλέμμα της το χιονοσκεπές Φουτζιγιάμα ένιωσε την καρδιά της να χτυπά δυνατά. Οχι, δεν είχε παραπιεί τσάι. Είχε αγαπήσει έναν κοινό θνητό, τον συνομήλικό της Κέι Κομούρο.

Οι δύο ευτυχισμένοι νέοι είναι πλέον τόσο ερωτευμένοι, που ανακοίνωσαν ότι θα παντρευτούν κιόλας, τον προσεχή Οκτώβριο. Ολα καλά και φυσιολογικά λοιπόν, και ο βίος τους ας είναι ανθόσπαρτος με λεμονανθούς. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: η κοπέλα δεν είναι δυνατόν να παραμείνει πριγκίπισσα μετά τον γάμο της. Θα χάσει τον τίτλο της και τα συνεπαγόμενα βασιλικά προνόμια. Την περιμένει, βέβαια, η συναρπαστική ζωή της Νέας Υόρκης.

Η Μάκο και ο Κέι είχαν γνωριστεί στο κολέγιο, και τα πράγματα εξελίχθηκαν δυναμικά το 2013: τότε ο «πρίγκιπας» της καρδιάς είχε τολμήσει να ζητήσει το χέρι της πριγκίπισσας της Ιαπωνίας. Είναι, δε, ο Κέι άνθρωπος της υπομονής: τώρα μόλις επέστρεψε από την αμερικανική μεγαλούπολη, ύστερα από τρίχρονη απουσία για νομικές σπουδές.

Οι παπαράτσι των ιαπωνικών Μέσων τον πρόλαβαν στο αεροδρόμιο του Τόκιο και του πήραν μερικά πλάνα, στοχεύοντάς τον προφίλ ώστε να φαίνεται η αλογοουρά του. Γιατί; Επειδή, υποτίθεται, η αλογοουρά είναι εντελώς αταίριαστη με τα ήθη του θρόνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!