Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Πώς ο «δρ Θάνατος» εξαπατούσε καρκινοπαθείς
[Protagon]: Πώς ο «δρ Θάνατος» εξαπατούσε καρκινοπαθείς

[Protagon]: Πώς ο «δρ Θάνατος» εξαπατούσε καρκινοπαθείς

Την αγωνία των θυμάτων του για να προωθήσει επικίνδυνες «θεωρίες» εκμεταλλευόταν ο «Δρ Θάνατος», όπως δείχνει ανάγλυφα ηχητικό ντοκουμέντο για τη δράση του 47χρονου ψευτογιατρού.

Στο ηχητικό απόσπασμα που μετέδωσε το Mega, ο «Νίκος Κοντός» (όπως συστηνόταν) ακούγεται να προτρέπει καρκινοπαθή γυναίκα να διακόψει την φαρμακευτική αγωγή και να ακολουθήσει μια δικής του έμπνευσης με βότανα. Ακούγεται μάλιστα να της λέει ότι ότι αν κόψουμε από τον καρκίνο το οξυγόνο αυτός θα πεθάνει – «ο καρκίνος bye-bye», λέει χαρακτηριστικά.

Είναι εντυπωσιακό ότι η ηχογράφηση γίνεται εν γνώσει του γιατρού.

«Η κλινική σου εικόνα», λέει στη γυναίκα, «και όλα αυτά που έχεις περάσει και όλα αυτά που έχεις δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει τα φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία.

» Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία. Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. ΟΚ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει», λέει.

Στη συνέχεια εξηγεί με ποιον τρόπο θα «εξαλείψει» τον καρκίνο: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!