Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Πώς θα επιταχύνει και πάλι τους εμβολιασμούς ο Μπάιντεν
[Protagon]: Πώς θα επιταχύνει και πάλι τους εμβολιασμούς ο Μπάιντεν

[Protagon]: Πώς θα επιταχύνει και πάλι τους εμβολιασμούς ο Μπάιντεν

Μπορεί οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στις ΗΠΑ να αυξήθηκαν εκθετικά, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που ανέλαβε την προεδρία ο Τζο Μπάιντεν, όμως από τις 13 Απριλίου ο ρυθμός αυτός άρχισε να μειώνεται.

Και ήταν αναμενόμενο, διότι όσοι ήταν υπέρ του εμβολιασμού έσπευσαν να κλείσουν άμεσα ραντεβού, ενώ κάποιοι άλλοι περίμεναν την εξέλιξη των πραγμάτων. Υπάρχει, όμως, και μία μερίδα του πληθυσμού που αρνείται να κάνει το εμβόλιο ή δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο για πρακτικούς λόγους, είτε επειδή δεν έχουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους είτε επειδή δεν υπάρχει κοντά τους κάποιο εμβολιαστικό κέντρο.

Ετσι, όσοι ήταν να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους, το έχουν κάνει ήδη, ενώ απομένουν αρκετοί, τους οποίους η κυβέρνηση θα πρέπει είτε να βοηθήσει είτε να πείσει.

Από τις 13 Απριλίου ξεκινά η μείωση του ρυθμού εμβολιασμού στις ΗΠΑ, npr.org

Και μπορεί μέχρι τις 2 Ιουνίου να έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση το 50,8% των πολιτών στις ΗΠΑ και να έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του το 41%, σύμφωνα με τα δεδομένα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, ο Μπάιντεν όμως είχε θέσει στόχο το 70% των πολιτών στις ΗΠΑ να είναι πλήρως εμβολιασμένο μέχρι την 4η Ιουλίου, οπότε και εορτάζεται η Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!