Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Πώς θα διεξαχθεί το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – τα τρία σενάρια
[Protagon]: Πώς θα διεξαχθεί το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – τα τρία σενάρια

[Protagon]: Πώς θα διεξαχθεί το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – τα τρία σενάρια

Τρία διαφορετικά σενάρια για τη διεξαγωγή του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 15 Νοεμβρίου, έχουν ετοιμάσει οι αρμόδιοι, καθώς όλα εξαρτώνται από τις… διαθέσεις του κορονοϊού εκείνες τις ημέρες.

Ετσι, φέτος, προβλέπονται η προβολή ταινιών και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Ιωάννινα, Ηράκλειο), αν βέβαια είναι ανοιχτές οι αίθουσες, όπως και διαδικτυακά με ένα μικρό αντίτιμο που θα καταβάλουν οι θεατές.

Τα τρία σενάρια αναλυτικά:

Σενάριο 1

Στην περίπτωση που όλες οι κινηματογραφικές αίθουσες θα είναι ανοιχτές στην Ελλάδα:

  • Οι κινηματογραφικές αίθουσες στη Θεσσαλονίκη (Ολύμπιον, Παύλος Ζάννας, Τόνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, Σταύρος Τορνές, Τζον Κασσαβέτης, Μακεδονικόν) θα προβάλλουν κανονικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ. Ο αριθμός των προβολών θα είναι μειωμένος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, δηλαδή τρεις προβολές την ημέρα σε κάθε αίθουσα, ώστε να εξασφαλίζεται επαρκής χρόνος για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των θεατών. Θα υπάρχει κενό δυο ωρών ανάμεσα στις προβολές για να γίνεται απολύμανση των αιθουσών με ειδικό μηχάνημα και να εξασφαλίζεται επαρκής εξαερισμός. Η είσοδος των θεατών στις αίθουσες θα ξεκινάει 30 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής. Σε όλες τις αίθουσες, δίπλα σε κάθε κάθισμα θα υπάρχει μία κενή θέση. Δεν θα υπάρχουν πουθενά διπλές ή τριπλές θέσεις. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική πριν, μετά και στη διάρκεια της προβολής, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην τήρηση των αποστάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!