Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Πώς στήθηκε η digital ΔΕΘ του Κυριάκου
[Protagon]: Πώς στήθηκε η digital ΔΕΘ του Κυριάκου

[Protagon]: Πώς στήθηκε η digital ΔΕΘ του Κυριάκου

Η φετινή ΔΕΘ δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες. Η εικόνα το βράδυ του Σαββάτου στο Βελλίδειο ήταν σχεδόν… σοκαριστική. Η μεγάλη αίθουσα δεν είχε ανοίξει πλήρως. Δεν βρίσκονταν εντός αυτής οι χιλιάδες παράγοντες και… ανθυποπαράγοντες, οι οποίοι διέκοπταν με διαρκή χειροκροτήματα. Σημειωτέον ότι, στη μικρότερη ομιλία στην ιστορία των πρωθυπουργικών παρουσιών στο Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαρκείας 45 λεπτών, κανείς δεν χειροκρότησε κατά τη διάρκεια της.

Και η εικόνα που στήθηκε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όμως, ήταν ενδιαφέρουσα. Ο Πρωθυπουργός, τόσο στην ομιλία όσο και στη συνέντευξη Τύπου, είχε από πίσω ένα σκηνικό τηλεοπτικό. Στις τρεις ενότητες της ομιλίας του, τα εθνικά θέματα, την οικονομία και τον κορονοϊό, τα όσα έλεγε οπτικοποιούνταν με εικόνες ακριβώς από πίσω του, στο wall που στήθηκε στην φετινή πιο στενή σκηνή. Όσο για τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν, ήταν της ομάδας του Μεγάρου Μαξίμου, από τις επισκέψεις του Πρωθυπουργού στο Καστελόριζο, στον Έβρο, αλλά και από τις συναντήσεις του με ανθρώπους που βρέθηκαν στην αιχμή της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Αυτοί οι άνθρωποι, μάλιστα, βρέθηκαν και στο ακροατήριο της ομιλίας. Εκτός των θεσμικών παραγόντων της οικονομίας και των προέδρων επιμελητηρίων, στην αίθουσα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, μια δασκάλα, μια νοσηλεύτρια, μια εργαζόμενη στον κλάδο του τουρισμού, ακόμα και μια σερβιτόρα. Σημειωτέον, η αραιή τοποθέτηση των καλεσμένων έδωσε την ευκαιρία και για ένα ενδιαφέρον πλάνο, με τον γερανό της ΕΡΤ να βγαίνει μέσα από τους προσκεκλημένους και να ζουμάρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!