Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Πώς έφτασε η Mytilineos στη «Γη της Επαγγελίας» του Ομπάμα
[Protagon]: Πώς έφτασε η Mytilineos στη «Γη της Επαγγελίας» του Ομπάμα

[Protagon]: Πώς έφτασε η Mytilineos στη «Γη της Επαγγελίας» του Ομπάμα

O Μπαράκ Ομπάμα είναι ο τελευταίος μεγάλος σταρ της πολιτικής — και μάλιστα σε μια εποχή που η πολιτική δεν “γεννάει” σταρ. Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει αυτό το χάρισμα που τον κάνει δημοφιλή και αγαπητό σε όλη την υφήλιο, περισσότερο μάλιστα εκτός Αμερικής. Λογικό και αναμενόμενο τα απομνημονεύματά του (memoir), με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Γη της Επαγγελίας» (A Promise Land), να αποτελούν το εκδοτικό γεγονός της χρονιάς. Μιας ιδιαίτερα δύσκολης χρονιάς για όλο τον πλανήτη, ειδικά όμως για την πατρίδα του τέως “πλανητάρχη”.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και σε πολλές ακόμη χώρες του κόσμου την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, ακριβώς δύο εβδομάδες από την ημέρα της 59ης Προεδρικής Εκλογής, που πιθανόν να έχει σημάνει την επιστροφή των Δημοκρατικών στον Λευκό Οίκο. Στην Ελλάδα, από την ίδια ημέρα και έως το τέλος του χρόνου, θα το βρίσκετε αποκλειστικά στα καταστήματα Public και στο www.public.gr, ενώ από την 1 Ιανουαρίου 2021 θα πωλείται από το σύνολο των βιβλιοπωλείων. Εκδότης είναι ο οίκος Αthens Bookstore Publications.

Μεγάλος Υποστηρικτής της ελληνικής έκδοσης των απομνημονευμάτων του Μπαράκ Ομπάμα είναι η MYTILINEOS. Ο εκδότης μας ενημερώνει στο σχετικό Δελτίο Τύπου ότι η «MYTILINEOS, με την αξιομνημόνευτη υποστήριξή της, συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάδειξη του σημαντικού έργου ενός εξαιρετικά δημοφιλούς Προέδρου». Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σύνηθες να χορηγεί μια εταιρεία αυτού του μεγέθους μια τοπική έκδοση, ακόμη και αν αφορά σε μια προσωπικότητα του βεληνεκούς του Ομπάμα.

Βεβαίως η ΜYTILINEOS κάθε άλλο παρά “τοπική” εταιρεία είναι σήμερα. Αντιθέτως, έχει εξελιχθεί σε μια σημαντική και διαρκώς ανερχόμενη περιφερειακή δύναμη, με συμμετοχή σε μεγάλα ενεργειακά έργα, καθώς και έργα υποδοµής και αμυντικού εξοπλισμού, ενώ έχει “συμπαίκτες” της μερικούς από τους παγκόσμιους “κολοσσούς” στους τομείς όπου δραστηριοποιείται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!