Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Πολιτική διακήρυξη Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – «Θα επανέλθει ο ήλιος και το ΠΑΣΟΚ»
[Protagon]: Πολιτική διακήρυξη Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – «Θα επανέλθει ο ήλιος και το ΠΑΣΟΚ»

[Protagon]: Πολιτική διακήρυξη Λοβέρδου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – «Θα επανέλθει ο ήλιος και το ΠΑΣΟΚ»

Σε διαδικτυακή εκδήλωση, με σύνθημα «Για πάντα ΠΑΣΟΚ» και το hashtag #Andreas, ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής, έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο Διακήρυξης με αρχές και πολιτικές θέσεις, το οποίο τιτλοφορείται «Πράσινη Επανάσταση».

Ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε κατά τη παρουσίαση τη Δευτέρα, ότι «ήρθε η ώρα για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα για να γίνει ξανά δύναμη εξουσίας με το όνομα ΠΑΣΟΚ και σύμβολό του τον ήλιο. Θα υπερδιπλασιάσουμε τα ποσοστά μας και θα νικήσουμε και τον υπαρξιακό μας αντίπαλο που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τον ιδεολογικό μας αντίπαλο που είναι η Νέα Δημοκρατία».

Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, η χώρα έχει ανάγκη από προοδευτικό πρωταγωνιστή, καλώντας σε ολική επαναφορά με το ΠΑΣΟΚ: «Ελλάδα χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται» ανέφερε και πρόσθεσε πώς η Ελλάδα χρειάζεται ένα ισχυρό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό και πατριωτικό κόμμα του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.

Αφήνοντας αιχμές, μίλησε για «το Κίνημα Αλλαγής που εμφανίζεται να ντρέπεται για τις πατριωτικές – γιατί αυτό ήταν πάνω απ’ όλα – επιλογές του και να γυρίζει την πλάτη στα επιτεύγματα του». Πρόσθεσε πως «σήμερα κάποιοι ντρέπονται αντί να καμαρώνουν. Αυτό εγώ το καταγγέλλω. Το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα, για το οποίο εγώ μιλώ, δίνει προοπτική για το μέλλον και είναι υπερήφανο για το παρελθόν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!