Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Πέτσας: Οταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα δοθούν ποσά και ΜΜΕ
[Protagon]: Πέτσας: Οταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα δοθούν ποσά και ΜΜΕ

[Protagon]: Πέτσας: Οταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα δοθούν ποσά και ΜΜΕ

Τα ποσά της καμπάνιας για τον κορονοϊό στα ΜΜΕ θα δοθούν στη δημοσιότητα, μόλις ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, αρκέστηκε να πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιο Πέτσας, κληθείς να απαντήσει στις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το τρόπο χορήγησης των εν λόγω ποσών και τους παραλήπτες τους.

«Ολη η φασαρία γίνεται από ένα συγκεκριμένο μέσο που συκοφαντεί τον Πρωθυπουργό και την οικογένειά του, χωρίς κανένα ντοκουμέντο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας και περνώντας στην αντεπίθεση κάλεσε τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να βγει και «να ενημερώσει πόσα χρήματα δόθηκαν στο συγεκριμένο μέσο προτίμησής του την περίοδο διακυβέρνησής του».

Τα ποσά, απάντησε ο εκπρόσωπος, «δεν μπορεί να δοθούν στη δημοσιότητα πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια και οι διαδικασίες. Τώρα διεξάγεται ποιοτική έρευνα. Οταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα δοθούν και τα ποσά».

Στην Κουμουνδούρου πάντως, επιμένουν και με νέα ανακοίνωση ζητούν να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η λίστα χρηματοδότησης των 1.232 Μέσων.

«Ενώ ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για ακόμη μία φορά πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για τη λίστα με τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ για την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει σήμερα τη λίστα, αφού οι εντολές για διαφήμιση με συγκεκριμένα ποσά προς κάθε Μέσο έχουν ολοκληρωθεί; Η λίστα υπάρχει και είναι ζήτημα Δημοκρατίας να δοθεί σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα», τονίζεται στην ανακοίνωση όπου απευθύνεται μάλιστα και προειδοποίηση προς τον υπουργό Οικονομικών «να μην διανοηθεί να επιχειρήσει να αλλοιώσει τον κατάλογο των 1.232 Μέσων που κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα πρακτικά της Βουλής».

Σε διαφορετική περίπτωση, καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, οι ευθύνες για τους κ.κ. Πέτσα και Σταϊκούρα «δεν θα είναι μόνο πολιτικές».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!