Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Πέτσας: Οι εικόνες στα αεροδρόμια μας είναι αυτές που περιμέναμε και θέλαμε να δούμε
[Protagon]: Πέτσας: Οι εικόνες στα αεροδρόμια μας είναι αυτές που περιμέναμε και θέλαμε να δούμε

[Protagon]: Πέτσας: Οι εικόνες στα αεροδρόμια μας είναι αυτές που περιμέναμε και θέλαμε να δούμε

Οι σημερινές εικόνες από τα αεροδρόμια της χώρας είναι αυτές που περιμέναμε και θέλαμε να δούμε, τόνισε σε δηλώσεις του την Τετάρτη για τη μεγάλη πρεμιέρα του ελληνικού τουρισμού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ευελπιστώντας ότι οι εικόνες αυτές θα έχουν ανάλογη συνέχεια κατά τη διάρκεια του καλοκαριού.

«Τρεις μήνες πριν κανείς δεν πίστευε ότι θα ανοίγαμε τα σύνορά μας, αλλά τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε προσεκτικά μέχρι τις 15 Ιουλίου, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετοί περιορισμοί στα αεροδρόμια και τα λιμάνια της χώρας», σημείωσε ο κ. Πέτσας μιλώντας στο Mega, για να συμπληρώσει:

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το επιδημιολογικό κομμάτι, αν προσέξουμε θα τα καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι».

Οσον αφορά τις παρεμβάσεις για τη στήριξη των εργαζομένων σε πληττόμενους κλάδους της οικονομίας λόγω κορονοϊού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Συν-εργασία», το οποίο όπως είπε, θα ενισχυθεί περαιτέρω μα μείωση της γραφειοκρατίας και επέκταση του χρονικού διαστήματος που θα καλύπτει τους εργαζομένους, αλλά και με μεγαλύτερα κίνητρα σε επίπεδο ασφαλιστικών εισφορών από το κράτος.

Στη συνέντευξή του ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα της Αγίας Σοφίας, επαναλαμβάνοντας ότι η μετατροπή της σε τζαμί από το καθεστώς Ερντογάν «θα είναι ένα τεράστιο λάθος», καθώς « δημιουργήσει μεγάλο ψυχικό χάσμα αγεφύρωτο ανάμεσα στους χριστιανούς ανά την οικουμένη και τις τουρκικές αρχές».

«Είναι ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και πρέπει να διαφυλαχθεί η ιστορικότητά του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!