Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: «Περπατώντας στα Εξάρχεια» με τον Νίκο Βατόπουλο
[Protagon]: «Περπατώντας στα Εξάρχεια» με τον Νίκο Βατόπουλο

[Protagon]: «Περπατώντας στα Εξάρχεια» με τον Νίκο Βατόπουλο

Σε ένα διαδικτυακό περίπατο στους δρόμους των Εξαρχείων μας προσκαλεί το Επιγραφικό Μουσείο στο πλαίσιο της νέας του δράσης «Το Επιγραφικό Μουσείο και τα Εξάρχεια: Ιστορίες μιας γειτονιάς». Συνοδοιπόρος ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Νίκος Βατόπουλος και κεντρικό θέμα της δράσης η διερεύνηση και ανάδειξη πτυχών της ιστορίας της περιοχής και των ανθρώπων που ζουν ή έζησαν σε αυτή. Καθώς τα μέτρα κατά της πανδημίας περιορίζουν τη σχέση μας με τη ζωή της πόλης, οι παρουσιάσεις αυτές παρέχουν τη δυνατότητα να τη γνωρίσουμε και να την καταλάβουμε καλύτερα.

Η δράση σύντομα πρόκειται να αναπτυχθεί με τη σύμπραξη φορέων που εδρεύουν στην περιοχή, αλλά και όλων όσων ενδιαφέρονται. Με τη συνδρομή του Αρχείου της ΕΡΤ και του Αρχείου ΜΙΕΤ/ΕΛΙΑ παρουσιάζεται αρχειακό υλικό. Το Επιγραφικό Μουσείο συστήνεται στο κοινό με ένα έκθεμα ή ένα στιγμιότυπο από την ιστορία του, καθιστώντας τη συλλογή του ως συλλογή όλων μας.

Παρατηρήσεις, απόψεις ή ερωτήσεις που θα αποσταλούν στη διεύθυνση (email protected)com θα απαντηθούν από τον ομιλητή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Για να λάβετε τον σύνδεσμο παρακολούθησης της παρουσίασης, συμπληρώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση εδώ.

  • Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, ώρα 7.00 μ.μ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!