Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Πελώνη: Στα μέσα της εβδομάδας οι αποφάσεις για λιανεμπόριο και σχολεία
[Protagon]: Πελώνη: Στα μέσα της εβδομάδας οι αποφάσεις για λιανεμπόριο και σχολεία

[Protagon]: Πελώνη: Στα μέσα της εβδομάδας οι αποφάσεις για λιανεμπόριο και σχολεία

Tις τελευταίες μέρες υπάρχει μια αποκλιμάκωση στις εισαγωγές στα νοσοκομεία, η οποία είναι ένα θετικό δείγμα, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, η οποία επισήμανε ότι οι αποφάσεις για την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου και των σχολείων θα ληφθούν στα μέσα της εβδομάδας.

Σε δηλώσεις της την Κυριακή στο Open, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε μέχρι και 240 εισαγωγές στην Αττική μέσα σε ένα βράδυ, αριθμός που «σταθερά μειώνεται τις τελευταίες μέρες». Πρόσθεσε ότι χθες Σάββατο είχαμε 175 και προχθές 169 εισαγωγές στην Αττική. «Αν συνεχιστεί αυτή η μείωση και τις επόμενες μέρες, θα είναι ένας καλός δείκτης», είπε.

Σε ό,τι αφορά την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων και για το αν αυτή θα γίνει στις 5 ή στις 12 Απριλίου, η κυρία Πελώνη τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη παρουσιάσει στην Επιτροπή το πλαίσιο της στρατηγική της για το επόμενο διάστημα, για το πώς θα γίνει ένα ελεγχόμενο άνοιγμα, μία ελεγχόμενη επανεκκίνηση της οικονομίας και της εκπαίδευσης και με το νέο συμπληρωματικό εργαλείο του self test που θα είναι δωρεάν στη διάθεση κάθε Ελληνα στις αρχές Απριλίου». Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι αλλάζει ο καιρός και πολλές δραστηριότητες μπορούν να μεταφερθούν σε εξωτερικούς χώρους, ενώ επανέλαβε ότι στόχος είναι η ελεγχόμενη επανεκκίνηση λιανεμπορίου και σχολείων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!