Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Πελώνη: Λύση είναι οι εμβολιασμοί, όχι νέοι περιορισμοί στις μετακινήσεις
[Protagon]: Πελώνη: Λύση είναι οι εμβολιασμοί, όχι νέοι περιορισμοί στις μετακινήσεις

[Protagon]: Πελώνη: Λύση είναι οι εμβολιασμοί, όχι νέοι περιορισμοί στις μετακινήσεις

Η Ελλάδα είναι συνεπής στο ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID, τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3 η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας αναφορές ότι Γερμανία και Γαλλία άσκησαν κριτική στη χώρα μας και άλλες τουριστικές χώρες για το γεγονός ότι δέχονται τουρίστες που έχουν κάνει το ρώσικο ή το κινεζικό εμβόλιο.

Οπως είπε η κυρία Πελώνη, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έγινε ευρύτερη συζήτηση για την πανδημία και τη νέα μετάλλαξη Δέλτα και δεν υπήρξε συναίνεση για πρόσθετους περιορισμούς στις μετακινήσεις, αλλά για την ανάγκη επιτάχυνσης των εμβολιασμών.

«Στη φάση που βρισκόμαστε η λύση είναι οι εμβολιασμοί, και όχι πρόσθετοι περιορισμοί στις μετακινήσεις», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά της.

Αναφερόμενη εξάλλου στο κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής και την αναφορά για την Τουρκία, σημείωσε ότι η Αθήνα είναι ικανοποιημένη, καθώς η συνέχεια και συνέπεια στην αποκλιμάκωση από την πλευρά της γείτονος παραμένει όρος για την προώθηση μιας θετικής ατζέντας με τρόπο σταδιακό, αναλογικό και αναστρέψιμο, αφού τα ευρωτουρκικά συνδέθηκαν με τη συμπεριφορά της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!