Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Το ‘πε, το ‘πε ο παπαγάλος τού ζωολογικού κήπου: «Fuck off!»
[Protagon]: Το ‘πε, το ‘πε ο παπαγάλος τού ζωολογικού κήπου: «Fuck off!»

[Protagon]: Το ‘πε, το ‘πε ο παπαγάλος τού ζωολογικού κήπου: «Fuck off!»

Στην Ελλάδα του ‘80 η έννοια της «παπαγαλίας» δραπέτευσε από τις σχολικές αίθουσες και έλαβε καινούργια παιδευτική σημασία όταν ο ελαφρολαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής έψαλε στον Ορθρο των σκυλάδικων τι είναι ικανός να κάνει ένας παπαγάλος σε μία ερωτική σχέση μεταξύ διπόδων.

Στη Βρετανία του σήμερα ο κόσμος έμαθε όχι τι μπορεί να κάνει ένας παπαγάλος από μόνος του, αλλά τι… debate (πολύ ανώτερο εκείνου των Τραμπ και Μπάιντεν) καταφέρνει ένα μικρό γκρουπ παπαγάλων, μια παλιοπαπαγαλοπαρέα ας πούμε, όταν τα δίποδα την αφήνουν στην άγρια ησυχία της και δεν της βάζουν πιπέρι στο στόμα. (Προς Θεού, μη φθάσουμε και στον φονικό μαϊντανό!)

Τις λεπτομέρειες από τα άγρια ήθη της ζούγκλας που μεταφέρθηκαν στον αστικό χώρο έδωσε ο Guardian .

Από το Lincolnshire Wildlife Park διακόσιοι γκρίζοι αφρικανικοί παπαγάλοι παρελήφθησαν τον περασμένο Αύγουστο για να εμπλουτίσουν τη συλλογή του και για να διασκεδάσουν τους επισκέπτες του, δηλαδή τα μικρά παιδιά και τους υπομονετικούς συνοδούς τους. Μεταξύ αυτών των εξωτικών πουλιών βρισκόταν και η προαναφερθείσα παλιοπαρέα, η οποία ήταν διαβολεμένα ζωηρή.

Οι αλανιάρηδες παπαγάλοι Μπίλι, Ελσι, Ερικ, Τζέιντ και Τάισον άρχισαν να ανταλλάσσουν μεταξύ τους βαριές κουβέντες, δηλαδή την κοινότοπη αγγλική βρισιά «fuck off!» που σε στέλνει επειγόντως στο κρεβάτι για τα περαιτέρω. Οταν η διεύθυνση αυτού του ζωολογικού κήπου αντελήφθη τον χυδαίο διάλογο των παπαγάλων έλαβε τα μέτρα της, αλλά μάλλον ήταν αργά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!