Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: «Μη με παρεξηγήσεις» – Οταν ο συνήγορος της Εφης πλησίασε την Ιωάννα στην αίθουσα του δικαστηρίου
[Protagon]: «Μη με παρεξηγήσεις» – Οταν ο συνήγορος της Εφης πλησίασε την Ιωάννα στην αίθουσα του δικαστηρίου

[Protagon]: «Μη με παρεξηγήσεις» – Οταν ο συνήγορος της Εφης πλησίασε την Ιωάννα στην αίθουσα του δικαστηρίου

Με τη βοήθεια των δικηγόρων της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάφερε το πρωί της Τετάρτης να φθάσει στην είσοδο της αίθουσας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Οταν μπήκε στην αίθουσα, την πλησίασε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος της κατηγορούμενης, Εφης Κακαράντζουλα.

Ο κ. Κεχαγιόγλου φέρεται να εξέφρασε τη συμπόνια του στην Ιωάννα, ζητώντας της να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όταν και θα κληθεί να υπερασπιστεί τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι.

«Εκφράζουμε την προσωπική μας συμπάθεια στο θύμα αυτής της επιθέσεως. Η προσωπική και ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης δεν έχει σχέση με τα νομικά. Θεωρώ υποχρέωση μου να εκφράσω στην κυρία Παλιοσπύρου τη συμπάθεια μου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια. Το τι θα πει η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα το πει στον οικείο δικονομικά χρόνο» ανέφερε νωρίτερα ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Οπως επανέλαβε, η 36χρονη Εφη ομολογεί την πράξη της αλλά ζητά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπούμενη σωματική βλάβη.

«Το παραπεμπτικό βούλευμα είναι λανθασμένο. Ως προς τα πραγματικά περαστικά έχει ομολογήσει. Υπάρχει διαφωνία σου νομικό χαρακτηρισμό της πράξης. Παραπέμπεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η θέση της υπερασπίσεως είναι ότι πρόκειται για μια κλασική περίπτωση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Η νομολογία ομιλεί όλα αυτά τα χρόνια για τέτοιες περιπτώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!