Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Παραιτήθηκε από την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών ο Πάνος Λασκαρίδης
[Protagon]: Παραιτήθηκε από την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών ο Πάνος Λασκαρίδης

[Protagon]: Παραιτήθηκε από την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών ο Πάνος Λασκαρίδης

Την παραίτησή του τόσο από το ΔΣ της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών όσο και από την ίδια την Ενωση, με αιχμές μάλιστα κατά του προέδρου της, γνωστοποίησε ο επιφανής πλοιοκτήτης Πάνος Λασκαρίδης, στο τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ που προέκυψε με τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του σε ντοκιμαντέρ .

Ως γνωστόν, τόσο η κυβέρνηση όσο και η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών μέσω του προέδρου Θεόδωρου Ε. Βενιάμη, είχαν αποδοκιμάσει τον κ. Λασκαρίδη.

Μία εβδομάδα αργότερα, ο εφοπλιστής απέστειλε επιστολή παραίτησης από το ΔΣ.

Στην επιστολή ανέφερε:

«Θα ήθελα με αυτή την επιστολή να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από το συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την ίδια την Ένωση. Παραιτούμαι γιατί δεν πρόκειται με την παρουσία μου να ευλογήσω τη συνεχιζόμενη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα που έχουν αναλάβει ορισμένοι μέσα από την Ένωση, μαζί με διάφορα media εγνωσμένης «αξιοπιστίας».

»Στους μεν συναδέλφους μου, τουλάχιστον σε όλους εκείνους που δεν συμμετέχουν σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, απολογούμαι ειλικρινώς εάν τους προκάλεσα την οποιαδήποτε δυσφορία και αγανάκτηση, όπως τους αρμόζει από έναν συνάδελφο που άθελά του, με τον αθυρόστομο λόγο του (που όμως βάναυσα κακοποιήθηκε από “δημοσιογράφους”) τους στενοχώρησε και τους προσέβαλε – όπως άλλωστε έκανα ήδη από την πρώτη μέρα και στον Κύριο Πρωθυπουργό και στον Κύριο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!