Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Παρέμβαση Μητσοτάκη: Οι πολιτικοί αρχηγοί με επικεφαλής την Πρόεδρο να επισκεφτούν το Πολυτεχνείο
[Protagon]: Παρέμβαση Μητσοτάκη: Οι πολιτικοί αρχηγοί με επικεφαλής την Πρόεδρο να επισκεφτούν το Πολυτεχνείο

[Protagon]: Παρέμβαση Μητσοτάκη: Οι πολιτικοί αρχηγοί με επικεφαλής την Πρόεδρο να επισκεφτούν το Πολυτεχνείο

Σε μια δήλωσή του το μεσημέρι της Δευτέρας, η οποία μοιάζει να λειτουργεί πυροσβεστικά –και καθώς το ζήτημα της απαγόρευσης των δημόσιων συναθροίσεων και επακόλουθα της πορείας για το Πολυτεχνείο αναδείχθηκε σε πολιτικό ζήτημα με την (αριστερή) αντιπολίτευση να φωνάζει για αντιδημοκρατικό κατήφορο και χουντικής (!) εμπνεύσεως απόφαση–, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε μεν «αδιανόητο κάποιοι να στήνουν σκηνικό σύγκρουσης την ώρα που απαιτείται ενότητα και προσήλωση στις οδηγίες των ειδικών», αλλά αντιπρότεινε παράλληλα να τιμηθεί η επέτειος της εξέγερσης της 17 Νοέμβρη με τους πολιτικούς αρχηγούς να συνοδεύουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για «μία λιτή επίσκεψη και με ένα λουλούδι».

Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του –το οποίο μεταδόθηκε λίγο αφότου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών επισκέφτηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να της επιδώσει το κοινό κείμενο στο οποίο καταδικάζεται η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων–, ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι «εφέτος δεν γιορτάσαμε ούτε την 25η Μαρτίου ούτε την 28η Οκτωβρίου, αλλά αυτό δεν μείωσε τη σημασία τους».

Είπε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης στο μήνυμά του:

«Το πραγματικό μήνυμα των αγώνων του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία απαιτεί, ειδικά σε συνθήκες πανδημίας, να τιμήσουμε την ιστορία μας και την επέτειο του Πολυτεχνείου με διαφορετικό τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!