Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Παρακράτος επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά» – γνώριζε ο Τσίπρας, καταγγέλλει η ΝΔ
[Protagon]: Παρακράτος επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά» – γνώριζε ο Τσίπρας, καταγγέλλει η ΝΔ

[Protagon]: Παρακράτος επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά» – γνώριζε ο Τσίπρας, καταγγέλλει η ΝΔ

Σε μείζον πολιτικό ζήτημα αναδεικνύονται οι αποκαλύψεις της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παραπολιτικά», που ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε το Σάββατο τη δράση ενός κυκλώματος αποτελούμενου από δικηγόρους, πολίτες, εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς που είχε καταφέρει να διεισδύσει σε σημαντικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με κεντρικό πρόσωπο μάλιστα τον πρώην υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο. Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το κύκλωμα είχε μεν πολιτικές διασυνδέσεις αλλά όχι με την Αριστερά, σε μια προσπάθεια να απαντήσει στις κατηγορίες της ΝΔ ότι τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε ένα παρακράτος εν γνώσει του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αποκαλύπτονται διάλογοι κορυφαίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που έπαιρναν ανοιχτά εντολές από τη σύζυγο του κ. Καμμένου, Ελενα Τζούλη, προκειμένου να συλληφθούν ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθυντής των «Παραπολιτικών», Παναγιώτης Τζένος.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στην εν λόγω έρευνα της ΕΥΠ η οποία πραγματοποιήθηκε την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ υπό τη διοίκηση του Γιάννη Ρουμπάτη το περιεχόμενο της οποίας ήταν σε γνώση του τότε πρωθυπουργικού γραφείου του κ. Τσίπρα, περιλαμβάνονται χιλιάδες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις βιντεοσκοπημένες συναλλαγές με παραδόσεις φακέλων με χρήματα ενώ περιγράφεται η δομή ενός κυκλώματος το οποίο κατάφερνε μέσα από παράνομες δραστηριότητες να έχει έσοδα που αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ μηνιαίως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!