Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Παππάς στο υπόμνημά του προς την Προανακριτική: Δεν ήμουν εγώ ο «White Porscha»
[Protagon]: Παππάς στο υπόμνημά του προς την Προανακριτική: Δεν ήμουν εγώ ο «White Porscha»

[Protagon]: Παππάς στο υπόμνημά του προς την Προανακριτική: Δεν ήμουν εγώ ο «White Porscha»

Αβάσιμες και παντελώς αναπόδεικτες χαρακτηρίζει ο Νίκος Παππάς τις κατηγορίες που του αποδίδονται στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών ο Νίκος Παππάς, επιμένοντας ότι πίσω από την έρευνα -και τη σύσταση Προνακριτικής Επιτροπής της Βουλής- για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου και της παράβασης καθήκοντος, κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες.

Στις 47 σελίδες του υπονήματος που κατέθεσε στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να καταρρίψει τον ισχυρισμό του του άλλοτε «κόκκινου εργολάβου» Χρήστου Καλογρίτσα περί «μπροστινού» για το εγχείρημα του SYRIZA TV, ενώ αρνείται κατηγορηματικά οιαδήποτε εμπλοκή του στη συναλλαγή των 3 εκατ. ευρώ μεταξύ Καλογρίτσα και CCC.

Στο υπόμνημά του ο Νίκος Παππάς υποστηρίζει ακόμη ότι τα κωδικά ονόματα «White House» και «White Porscha» δεν αφορούν την κυβέρνηση Τσίπρα ή τον ίδιο προσωπικά (ή κάποιο άλλο μέλος της).

Οπως λέει, το όνομα «White House» παραπέμπει στον Φουάντ Χούρι, πρόεδρο της CCC (σ.σ. λόγω του λευκού χρώματος της οικίας του!), ενώ o αναφερόμενος ως White Porscha», είναι ο Σάμερ Χούρι, Νο2 του λιβανέζικου Ομίλου -ιδιοκτήτης πολυτελούς ΙΧ λευκού χρώματος.

«Η φράση “White House”, που αναφέρεται στα από 27.08.2016 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Fuad Khoury προς τον Αντώνιο Λιανό, είναι αυταπόδεικτο ότι χρησιμοποιείται για να καταδειχθεί ο Samer Khoury, ο οποίος είναι ο βασικός μέτοχος και Προέδρος της CCC – CONSOLIDATED CONTRACTORS GROUP SAL – μητρικής εταιρείας του Ομίλου Χούρι και ο οποίος διαμένει σε μία λευκή οικία στην Κηφισιά, όπου και ασκεί την διοίκηση των εταιρειών του και λαμβάνει αποφάσεις για τις εταιρείες του», υποστηρίζει στη σχετική αναφορά του ο Νίκος Παππάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!