Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Παπαθανάσης: Κι όμως, δεν αποκλείεται κόφτης στα SMS και απαγόρευση κυκλοφορίας
[Protagon]: Παπαθανάσης: Κι όμως, δεν αποκλείεται κόφτης στα SMS και απαγόρευση κυκλοφορίας

[Protagon]: Παπαθανάσης: Κι όμως, δεν αποκλείεται κόφτης στα SMS και απαγόρευση κυκλοφορίας

Η προετοιμασία των πολιτών για ακόμα σκληρότερο lockdown, παρά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για μέτρα με ορίζοντα μόνο ως τις 30 Νοεμβρίου, συνεχίζεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι, στη σκιά των ανακοινώσεων για τα δραματικά επιδημιολογικά στοιχεία της Θεσσαλονίκης –και τα ανησυχητικά για την Αττική– διακινείται πλέον όλο και πιο συστηματικά η ιδέα για ανώτατο όριο στα SMS στο 13033 που μπορεί να στέλνει ένας πολίτης καθημερινά, μολονότι από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης δηλώνουν είτε άγνοια είτε ότι αυτό δεν είναι προς το παρόν στο τραπέζι.

Το πρωί της Τετάρτης ήταν ο Νίκος Παπαθανάσης, αν. υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος μιλώντας στο Mega, δεν απέκλεισε η κυβέρνηση να λάβει πιο αυστηρά μέτρα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι το lockdown δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Ο κ. Παπαθανάσης δεν είναι ένα τυχαίο κυβερνητικό στέλεχος, καθώς στην αρμοδιότητά του ήταν από την περασμένη άνοιξη το σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας και η έκδοση των σχετικών ΦΕΚ για κάθε είδους επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ερωτηθείς λοιπόν, για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να αποφασιστεί απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9.00 το βράδυ, ο κ. Παπαθανάσης δεν το απέκλεισε, ενώ σχολιάζοντας το σενάριο να μπει κόφτης στα SMS, είπε ότι αυτό είναι κάτι που εξετάζει η κυβέρνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!