Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Οργή στη ΝΔ: Ο Αρβανίτης υιοθετεί τουρκική προπαγάνδα εκθέτοντας την Ελλάδα στην ΕΕ
[Protagon]: Οργή στη ΝΔ: Ο Αρβανίτης υιοθετεί τουρκική προπαγάνδα εκθέτοντας την Ελλάδα στην ΕΕ

[Protagon]: Οργή στη ΝΔ: Ο Αρβανίτης υιοθετεί τουρκική προπαγάνδα εκθέτοντας την Ελλάδα στην ΕΕ

Η συνήθεια των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετούν δημοσιεύματα ξένων εντύπων, όχι απολύτως διασταυρωμένα, και να καταθέτουν ερωτήσεις στο ευρωκοινοβούλιο προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εκθέτοντας τη χώρα, φαίνεται ότι ξεπέρασε κάποια όρια και την Παρασκευή, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διερωτήθηκε:

«Τι επιδιώκει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να βλάψει τη διεθνή εικόνα της χώρας, σε μια περίοδο που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως παράδειγμα προς μίμηση ή να πείσει τους λίγους που έχουν απομείνει να τον ακούν εντός συνόρων;».

Αφορμή για το ξέσπασμα της ΝΔ ήταν η τελευταία πρωτοβουλία του Κώστα Αρβανίτη, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση προς την Κομισιόν για τα όσα έχουν αναφερθεί κατά καιρούς για επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο. Μάλιστα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται το ενδεχόμενο όλα αυτά να είναι προϊόν τουρκικής προπαγάνδας, αλλά παρ’ ολ’ αυτά τα καταγγέλλει στις Βρυξέλλες εναντίον της χώρας!

Ανέφερε συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Τους τελευταίους μήνες, ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ κατακλύζονται από πλήθος καταγγελιών για συνεχή κρούσματα επαναπροωθήσεων αλλά και άρνησης διάσωσης ατόμων που βρίσκονται σε κίνδυνο. Παρά τη διάψευσή τους από τις ελληνικές Αρχές, η συνεχής ροή καταγγελιών και σχετικών δημοσιευμάτων δημιουργεί μία “γκρίζα ζώνη” που εύκολα μπορεί να μετεξελιχθεί σε “Μαύρη Τρύπα” για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Διεθνές Δίκαιο εντός της ΕΕ».

» Τα καταγγελλόμενα, αν είναι αληθή, συνιστούν βαρύτατες παραβιάσεις των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, του Ενωσιακού και του Διεθνούς Δικαίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!