Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Οργανωτικές αλλαγές στα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» & «King George»
[Protagon]: Οργανωτικές αλλαγές στα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» & «King George»

[Protagon]: Οργανωτικές αλλαγές στα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» & «King George»

Υστερα από 18 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας, ο στυλοβάτης των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρεταννία» και «King George», Τιμ Ανανιάδης, αποφάσισε να αποσυρθεί συνταξιοδοτούμενος. Ο γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος των ιστορικών ξενοδοχείων έχει αποτελέσει υπόδειγμα εμπνευσμένης ηγεσίας και απαράμιλλης αφοσίωσης στην εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεισφορά του στη διαμόρφωση της εικόνας της «Μεγάλης Βρεταννίας», ενός ξενοδοχείου-προτύπου για την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, είναι ανεκτίμητη και για τους λόγους αυτούς, ο Τιμ Ανανιάδης, φεύγοντας, αφήνει πίσω του μία βαρυσήμαντη κληρονομιά για τη νέα γενιά.

Ο Τιμ θα συνεχίσει την πορεία του ως Senior Consultant της οικογένειας Λασκαρίδη στον τομέα της φιλοξενίας και θα παραμείνει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λάμψα, συνεχίζοντας να συμβάλλει με την τεράστια εμπειρία του στην πρόοδο της εταιρείας μας. Ο Tιμ θα είναι στη θέση του έως το τέλος Σεπτεμβρίου του 2020 και έπειτα θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Χομ Παρβίζ, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας. Ξεκίνησε το 1996 ως Director of F&B στο Hyatt Regency Baku στο Αζερμπαϊτζάν και συνέχισε τα επόμενα χρόνια στον ίδιο ρόλο στο Hyatt Regency La Manga Resort στην Ισπανία και στο Grand Hyatt Muscat στο Σουλτανάτο του Ομάν.

Ο Χομ Παρβίζ

Το 2001 διετέλεσε υποδιευθυντής στο Hyatt Regency Adelaide στην Αυστραλία και το 2006 επέστρεψε στο Hyatt Regency Baku, αυτή τη φορά σε ρόλο γενικού διευθυντή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!