Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: «Το ομορφότερο κομμάτι της αθηναϊκής Ριβιέρας»
[Protagon]: «Το ομορφότερο κομμάτι της αθηναϊκής Ριβιέρας»

[Protagon]: «Το ομορφότερο κομμάτι της αθηναϊκής Ριβιέρας»

Σε λιγότερο από πέντε χρόνια από σήμερα το παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού θα είναι «το ομορφότερο κομμάτι της αθηναϊκής ριβιέρας». Και η Marina Galleria, «ο αγαπημένος προορισμός αγορών, ψυχαγωγίας, άθλησης, γαστρονομίας, χαλάρωσης για όλους». Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lamda Develompent, Οδυσσέας Αθανασίου, παρουσίασε την Τρίτη σε ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση, ένα «οραματικό έργο», που υλοποιεί η εταιρεία σε σχέδια του αρχιτεκτονικού γραφείου του βραβευμένου Ιάπωνα Κένγκο Κούμα (ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει σχεδιάσει και το Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο, όπου ξεκινούν σε λίγες ημερες οι Ολυμπιακοί Αγώνες).

Η Marina Galleria θα αναπτυχθεί σε 3,5 χλμ παραλιακού μετώπου, που σήμερα είναι δύσκολα προσβάσιμο και σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητο. Σύμφωνα με τη Lamda Development, είναι σχεδιασμένη «με έμπνευση τα ιστία που ανεμίζουν στις ελληνικές θάλασσες», θα έχει ενεργειακή αυτονομία και θα αποτελεί πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης και φιλικού προς το περιβάλλον έργου. Το πράσινο θα κυριαρχεί στον χώρο. Περίπου 70 κορυφαίοι έλληνες και ξένοι σχεδιαστές μόδας θα έχουν εκεί τον δικό τους χώρο «για πρώτη φορά στην Ελλάδα», ενώ θα λειτουργήσουν 30 εστιατόρια και καφέ, από γνωστούς σεφ και διάσημα γαστρονομικά brands.

«Η Marina Galleria ενσωματώνεται αρμονικά στο περιβάλλον και αναδεικνύει την ομορφιά του τοπίου», είπε η Μελίνα Παΐζη, chief operations officer της Marina Galleria.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!