Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Ομιλος Μαρμάρων-Γρανιτών Παυλίδη: Τζίρος άνω των €100 εκατ. – Στα €50 εκατ. τα EBITDA
[Protagon]: Ομιλος Μαρμάρων-Γρανιτών Παυλίδη: Τζίρος άνω των €100 εκατ. – Στα €50 εκατ. τα EBITDA

[Protagon]: Ομιλος Μαρμάρων-Γρανιτών Παυλίδη: Τζίρος άνω των €100 εκατ. – Στα €50 εκατ. τα EBITDA

Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών του Ομιλου Μαρμάρων-Γρανιτών Παυλίδη το 2020 , με τα ΕΒΙTDA στα 50 εκατ. ευρώ.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το 2020, αν και είναι συνυφασμένο με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βίωσε όλη η ανθρωπότητα, με τις επιπτώσεις του Covid-19 να επηρεάζουν την παγκόσμια οικονομία μέχρι και σήμερα, για την ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ αποτέλεσε ιδιαίτερα σημαντική και δημιουργική χρονιά, καθώς πέρα από το γεγονός ότι έκλεισε 40 συναπτά έτη επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο των φυσικών πετρωμάτων, συγκαταλέγοντας την στις κορυφαίες εταιρείες – leader του μαρμάρου σε όλον τον κόσμο, δεν απέκλινε από τον στρατηγικό σχεδιασμό της.

Παρά την γενική πτώση του κλάδου, τις αντίξοες συνθήκες και τον περιορισμό των μετακινήσεων, δεδομένου ότι οι εξαγωγές του ομίλου αγγίζουν το 90% του Κύκλου Εργασιών, ο όμιλος φάνηκε έτοιμος να αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες και σκοπέλους, προσαρμόζοντας άμεσα την εμπορική πολιτική του, αξιοποιώντας παράλληλα την τεχνολογία και καινοτόμες υπηρεσίες. Οι άμεσες ενέργειες σε συνδυασμό με το ισχυρό brand name Παυλίδης, το οποίο είναι συνυφασμένο με την αξιοπιστία, την κορυφαία ποιότητα των υλικών, που διασφαλίζεται στους ενδελεχείς ελέγχους ποιότητας, την πιστοποίηση των παραγωγικών διαδικασιών, τη συνεχή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων, καθώς και την τυπικότητα στον χρόνο παράδοσης, κατάφερε να διατηρήσει ψηλά τις αποδόσεις του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!