Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Ολλανδία: Δεύτερη συγγνώμη από τη βασιλική οικογένεια για το ταξίδι της στην Ελλάδα
[Protagon]: Ολλανδία: Δεύτερη συγγνώμη από τη βασιλική οικογένεια για το ταξίδι της στην Ελλάδα

[Protagon]: Ολλανδία: Δεύτερη συγγνώμη από τη βασιλική οικογένεια για το ταξίδι της στην Ελλάδα

Δεύτερη φορά ζήτησαν «συγγνώμη» από τον ολλανδικό λαό ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος-Αλέξανδρος (Βίλεμ Αλεξάντερ) και η σύζυγός του Μάξιμα, για το πρόσφατο ταξίδι τους στη βίλα τους στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη, με βιντεοσκοπημένο διάγγελμά τους, εξέφρασαν την «ειλικρινή τους μεταμέλεια» και ζήτησαν συγγνώμη για το ταξίδι-αστραπή στην Αργολίδα, την περασμένη εβδομάδα, και τη μη συμμόρφωσή τους με τις κυβερνητικές συστάσεις περί μη αναγκαίων μετακινήσεων.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα, τελικά, παρέμειναν στη χώρα μας μόλις μία ημέρα, μετά τη γενική κατακραυγή, τη στιγμή κατά την οποία η Ολλανδία βρίσκεται σε καθεστώς «μερικού lockdown». Ομως, όταν έγινε γνωστό ότι δύο από τις κόρες τους έμειναν συνολικά τρεις ημέρες, ο 53χρονος βασιλιάς αναγκάστηκε να ζητήσει δεύτερη συγγνώμη.

«Το ταξίδι μας στην Ελλάδα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από πολλούς. Μας πληγώνει το ότι προδώσαμε την εμπιστοσύνη σας. Δεν έπρεπε να είχαμε πάει στην Ελλάδα», δήλωσε ο βασιλιάς.

Πριν λίγες ημέρες, το βασιλικό ζεύγος είχε απολογηθεί ξανά στον ολλανδικό λαό.

«Βλέπουμε τις αντιδράσεις του κόσμου στα δημοσιεύματα των ΜΜΕ», ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωσή τους. «Δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι είναι απαραίτητο να ακολουθούνται οι οδηγίες, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο ο κορονοϊός. Η συζήτηση για τις διακοπές μας δεν συνεισφέρει σε αυτό», ανέφεραν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!