Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Νταής πατέρας έδειρε καθηγητή στα Χανιά επειδή δεν άφησε το γιο του να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα
[Protagon]: Νταής πατέρας έδειρε καθηγητή στα Χανιά επειδή δεν άφησε το γιο του να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα

[Protagon]: Νταής πατέρας έδειρε καθηγητή στα Χανιά επειδή δεν άφησε το γιο του να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μπορεί να δήλωσε ότι η πλειονότητα μαθητών και γονέων ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών και του υπουργείου Παιδείας για τη χρήση μάσκας, τα περιστατικά ωστόσο με πρωταγωνιστές του λεγόμενους αρνητές της μάσκας (και του κορονοϊού) δεν ήταν λίγα. Πέρα όμως από όσα τραγελαφικά σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στις εισόδους των σχολείων, σε μία περίπτωση, στις Μουρνιές Χανίων στην Κρήτη, η αντιπαράθεση γονιού με έναν εκ τον καθηγητών στο 2ο Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, εξελίχθηκε σε χειροδικία και άγριο ξυλοδαρμό του εκπαιδευτικού που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο νταής πατέρας προσήλθε με τον γιο του στο σχολείο. Οταν όμως πήγε να περάσει την πόρτα της εισόδου, ο καθηγητής που ήταν επιφορτισμένος με τον σχετικό έλεγχο τήρησης των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό, δεν του επέτρεψε να μπει καθώς ο μαθητής δεν φορούσε μάσκα.

Ο πατέρας τότε αντέδρασε και «επιστράτευσε» τον γνωστό ελληνικό τσαμπουκά: «ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στο παιδί μου να πάει σχολείο».

Τα πράγματα εκτραχύνθηκαν γρήγορα και σύμφωνα με καταγγελία από τον Σύλλογο διδασκόντων, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου ξυλοκόπησε αγρίως τον καθηγητή (του έριξε αρχικά κουτουλιά), ο οποίος λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ τού έγιναν δύο ράμματα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγο για τον ξυλοδαρμό του εκπαιδευτικού έχει αναλυτικά ως εξής :

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!