Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Νυμφαίο: Δεν κατάφερε να επανενταχθεί στη φύση ο Κούπερ – επέστρεψε στον «Αρκτούρο»
[Protagon]: Νυμφαίο: Δεν κατάφερε να επανενταχθεί στη φύση ο Κούπερ – επέστρεψε στον «Αρκτούρο»

[Protagon]: Νυμφαίο: Δεν κατάφερε να επανενταχθεί στη φύση ο Κούπερ – επέστρεψε στον «Αρκτούρο»

Δεν είναι και τόσο καλά τα νέα για ένα από τα δύο αρκουδάκια που απελευθερώθηκαν πριν λίγες ημέρς από τον «Αρκτούρο», στο Νυμφαίο της Φλώρινας.

Ο μεν Μπράντλεϊ κατάφερε να επανενταχθεί στη φύση, ο Κούπερ, όμως, που ήταν και πιο αδύνατος -ζύγιζε 67 κιλά σε αντίθεση με τα 80 του αδερφού του- εντοπίστηκε στο φράγμα της Τριανταφυλλιάς Φλώρινας και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του πίσω στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο της οργάνωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «διερχόμενη οδηγός από το φράγμα, είδε και κατέγραψε την αρκούδα σε βίντεο και, δυστυχώς, όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία της στην περιοχή, αρκετοί πολίτες συνέτρεξαν εκεί, κάποιοι εκ των οποίων την τάιζαν, καταδικάζοντας έτσι τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν να συνηθίσει να αποφεύγει τους ανθρώπους».

Η Ομάδα Αμεσης Επέμβασης του «Αρκτούρου» προσήλθε στο σημείο που ήταν ο Κούπερ και «για την ασφάλεια τόσο του ίδιου όσο φυσικά και των ανθρώπων αποφάσισε να προχωρήσει στη σύλληψη και τη μεταφορά του στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο, όπου και θα ζει στο εξής».

Ο Μπράντλεϊ, με περισσότερα κιλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τον αδελφό του, έφυγε πιο βαθιά στο δάσος

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!