Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Protagon]: Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Φάνης Χριστοδούλου
[Protagon]: Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Φάνης Χριστοδούλου

[Protagon]: Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Φάνης Χριστοδούλου

Ο Φάνης Χριστοδούλου, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ, θρύλος της Εθνικής Ελλάδας και του Πανιωνίου, αναδείχτηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Αυτή η διοίκηση θα δρομολογήσει τη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ.

Για να οριστεί προσωρινή διοίκηση έπρεπε να καμφθούν -και να παρακαμφούν- τα εμπόδια που έθετε η πλευρά του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του ελληνικού μπάσκετ και επί χρόνια προέδρου Γιώργου Βασιλακόπουλου –ο οποίος ως γνωστόν δεν μπορεί να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία λόγω ηλικιακών ορίων που έχουν τεθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η παράταξη του κ. Βασιλακόπουλου επέλεξε την αποχή ώστε να καθυστερήσει τη διαδικασία. Ομως οι άλλες παρατάξεις, αυτή του Παναγιώτη Φασούλα στην οποία πρόσκειται ο κ. Χριστοδούλου, και αυτή του Βαγγέλη Λιόλιου συμφώνησαν και προχώρησαν.

Χαρακτηριστικό του κλίματος ήταν ότι ο κ. Βασιλακόπουλος αποχώρησε μαζί με τους συνεργάτες του, όμως τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ συνέχισαν την τηλεδιάσκεψη και προχώρησαν στην ανάδειξη του κ. Χριστοδούλου σε πρόεδρο.

Οι παρατάξεις Λιόλιου και Φασούλα προχώρησαν όπως σημειώνει το sport24.gr ενωμένες για το καλό του μπάσκετ. Η πρόταση του κ. Φασούλα να αναδειχθεί πρόεδρος ο «Μπέμπης» του ελληνικού αθλητισμού πήρε εννέα ενώ μόλις ένας καταψήφισε. Τώρα θα σταλούν τα αποτελέσματα στο Πρωτοδικείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!