Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: To νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Τσίπρας
[Protagon]: To νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Τσίπρας

[Protagon]: To νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Τσίπρας

Στο πλαίσιο της πολυσυζητημένης μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ξεκολλήσει και από το δημοσκοπικό τέλμα του 20%, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε την Τρίτη το νέο σήμα του κόμματος. Είναι ένα αστέρι, το οποίο, όπως είπε ο κ. Τσίπρας στο βίντεο διάρκειας 283 δευτερολέπτων στο YouTube, «δείχνει πάντα τον δρόμο που πρέπει να διαβούμε για να φτάσουμε στον προορισμό μας».

Οι όποιες θρησκειολογικού τύπου αναλύσεις για άλλα αστέρια που έδειξαν τον δρόμο είναι μάλλον πρώιμες…

Σε κάθε περίπτωση το βίντεο παρουσιάζει τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα πορευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως τον ίδιο τον αρχηγό, τον οποίο δείχνει συνεχώς σε πλάνα αρχείου από τις συναντήσεις του με ξένους ηγέτες –πχ. Ομπάμα, Ζάεφ αλλά όχι Ερντογάν– και από τις ομιλίες του και τις επαφές του με τον απλό κόσμο, φιλοτεχνώντας το προφίλ του λαϊκού ηγέτη. Αλλωστε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας λέει ότι πρόκειται για «κόμμα των ανθρώπων, όχι απλώς των μελών και των φίλων του».

Σε δεύτερο μήνυμά του, αυτή τη φορά στο Facebook , ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον ονομάζεται «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία», ανέφερε:

Η ιστορία των κοινωνιών μας είναι η ιστορία της εξέλιξης. Μια δύναμη ανίκητη, συλλογική, αναπόδραστη. Εμείς, είμαστε προϊόν αυτής της εξέλιξης. Ένα κόμμα που μεγάλωσε και ωρίμασε αναλαμβάνοντας το τιμόνι της χώρας σε ιστορικές στιγμές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!