Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Νέες αποκαλύψεις, με άγνωστα σκάνδαλα του Τραμπ
[Protagon]: Νέες αποκαλύψεις, με άγνωστα σκάνδαλα του Τραμπ

[Protagon]: Νέες αποκαλύψεις, με άγνωστα σκάνδαλα του Τραμπ

Νέα σκάνδαλα του Ντόναλντ Τραμπ και του περιβάλλοντός του αναμένουν οι Δημοκρατικοί ότι θα αποκαλυφθούν λίαν συντόμως, με την κυκλοφορία ενός ακόμη βιβλίου «μεταμελημένου» συνεργάτη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά συγγραφέας εξ απορρήτων είναι η Στέφανι Γκρίσαμ. Ας θυμηθούμε ποια είναι η εν λόγω κυρία – καλύτερα: ποια ήταν.

Η Γκρίσαμ εργάστηκε τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο, πρώτα στη Γραμματεία Τύπου και κατόπιν στο επιτελείο της Μελάνια, σε έναν ρόλο κυρίας παρά τω πλευρώ της Πρώτης Κυρίας ας πούμε. Παραιτήθηκε στις 6 Ιανουαρίου όταν τα γεγονότα του Καπιτωλίου (το περιβόητο μετεκλογικό «ντου» των τραμπιστών) στρίμωξαν για τα καλά τον Τραμπ και το περιβάλλον του.

Στο σχόλιο που συνόδευε την παραίτησή της η Γκρίσαμ δεν είχε αναφέρει τίποτε σχετικό με τον Τραμπ ή με την αμερικανική πολιτική, είχε όμως δηλώσει υπερήφανη που δούλεψε στο πλάι της Μελάνια.

Τον Οκτώβριο, στις 5 του μηνός, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική το βιβλίο της με τίτλο «Τώρα θα σας τα πω – Τι είδα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», όμως ήδη διαφημίζεται σαν αποκαλυπτικό αγνώστων σκανδάλων τα οποία είναι κιόλας «εκπληκτικά».

Χαριτωμένη παράγραφος του Axios στο σχετικό ρεπορτάζ του επικαλείται δηλητηριώδη πηγή που λέει τα εξής: «Η Γκρίσαμ γνωρίζει πού είναι θαμμένα όλα τα πτώματα, επειδή η ίδια έθαψε πολλά από αυτά με τα χεράκια της»… Το οποίον μεθερμηνευόμενο σημαίνει ότι η δημοσιογραφική δουλειά της στον Λευκό Οίκο, αρχικώς τουλάχιστον, την έχει πλουτίσει με ακριβείς πληροφορίες για σοβαρά θέματα – πολιτικού χαρακτήρα, ελπίζουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!