Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Αποδοκιμάστε τον Πολάκη για τους «μαυροσκούφηδες»
[Protagon]: Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Αποδοκιμάστε τον Πολάκη για τους «μαυροσκούφηδες»

[Protagon]: Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Αποδοκιμάστε τον Πολάκη για τους «μαυροσκούφηδες»

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή Παύλο Πολάκη, μετά από ανάρτησή του στην οποία αναφέρεται σε «μεραρχία μαυροσκούφηδων».

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τους «μαυροσκούφηδες του Βελουχιώτη», γράφονταςq «Εμείς δε θα κάνουμε “μητρώο στελεχών”. Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε “μεραρχία μαυροσκούφηδων”, που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

«Ο “κολλητός” του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει “μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα”», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την ανάρτηση του κ. Πολάκη.

«Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!