Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Νέα ανακοίνωση Μιωνή: Δεν ήταν μόνο ο Παππάς – κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους
[Protagon]: Νέα ανακοίνωση Μιωνή: Δεν ήταν μόνο ο Παππάς – κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους

[Protagon]: Νέα ανακοίνωση Μιωνή: Δεν ήταν μόνο ο Παππάς – κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους

Με νεότερη ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής επανέρχεται τις καταγγελίες για το παραδικαστικό κύκλωμα που είχε στηθεί την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή διαρροές του πορίσματος του εισαγγελέα Καλούδη, το οποίο έχει διαβιβαστεί στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι πρωταγωνιστής στην παρακρατική αυτή δράση, δεν ήταν μόνο ο Νίκος Παππάς.

Ο Σάμπυ Μιωνής προειδοποιεί με νέες αποκαλύψεις – αποδείξεις, από τις οποίες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους.

«Δεν γνώριζε μόνο ο κ. Παππάς τη λειτουργία του παραδικαστικού κυκλώματος, γνώριζαν και άλλοι. Τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν θα κάνουν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους για τη δράση του μεγαλύτερου παραδικαστικού κυκλώματος από τη σύσταση του ελληνικού κράτους», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας.

Οσο για τις διαρροές του πορίσματος Καλούδη στον Τύπο (σ.σ. αποσπάσματα που δημοσιεύθηκαν σε φίλα προκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδες ), ο κ. Μιωνής σημειώνει με νόημα ότι «όποιος ζήτησε το πόρισμα του εισαγγελέα Καλούδη, με το οποίο τον Νοέμβριο του 2017 ζητείτο η δίωξή μας, παρέλειψε να ζητήσει και να ενημερώσει εν συνεχεία τα μέλη της προανακριτικής πού βρίσκεται η υπόθεση αυτή σήμερα».

Οπως αναφέρει, η ανακρίτρια που ανέλαβε μετά τη δίωξη τη δικογραφία προχώρησε σε έκδοση τυπικών κλήσεων, χωρίς καν να καλέσει τους κ.κ. Παπασταύρου και Μιωνή σε απολογία γιατί έκρινε -μεταξύ άλλων- ότι δεν υπάρχει θέμα απάτης του Δημοσίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!