Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παλεύει να απελευθερωθεί από τον έλεγχο του πατέρα της
[Protagon]: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παλεύει να απελευθερωθεί από τον έλεγχο του πατέρα της

[Protagon]: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παλεύει να απελευθερωθεί από τον έλεγχο του πατέρα της

Αποτυχημένη ήταν η πρώτη, μα μάλλον όχι και η τελευταία, προσπάθεια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να πάρει τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων της από τον πατέρα της, καθώς ένα αμερικανικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ότι η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και για αυτόν τον λόγο ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, διαχειρίζεται την περιουσία της από το 2008.

Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι η τραγουδίστρια «φοβάται» τον πατέρα της και έτσι δεν πρόκειται να επιστρέψει στις εμφανίσεις της, όσο εκείνος συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές, και όχι μόνο, υποθέσεις της.

Το δικαστήριο θα αποφασίσει στο μέλλον για την πιθανή απομάκρυνση του Τζέιμι Σπίαρς από τον ρόλο του.

Στο μεσοδιάστημα, έπειτα από αίτημα της 38χρονής, πλέον, Σπίαρς, η εταιρεία Bessemer Trust θα μοιράζεται τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων της με τον πατέρα της, όπως αναφέρει το BBC .

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο δικηγόρος της διάσημης τραγουδίστριας ισχυρίστηκε πως η πελάτισσά του δεν διατηρεί «ουσιαστική σχέση» με τον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει «εδώ και πολύ καιρό».

Η δικηγόρος του Τζέιμι Σπίαρς απάντησε ότι ο πελάτης της είχε επίτηδες επιδιώξει την απόσταση από την κόρη του και έπειτα υπερασπίστηκε το ιστορικό του ως διαχειριστή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!