Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Μητσοτάκης σε βουλευτές της Θεσσαλονίκης: «Οι μάσκες δουλεύουν όταν τις φοράμε όλοι»
[Protagon]: Μητσοτάκης σε βουλευτές της Θεσσαλονίκης: «Οι μάσκες δουλεύουν όταν τις φοράμε όλοι»

[Protagon]: Μητσοτάκης σε βουλευτές της Θεσσαλονίκης: «Οι μάσκες δουλεύουν όταν τις φοράμε όλοι»

Με συνάντηση με τους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ ξεκίνησε η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη. Στο υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης ο Πρωθυπουργός κατέφθασε συνοδευόμενος από υπουργούς (όχι όμως τους Αδωνι Γεωργιάδη και Νίκο Παπαθανάση που έχουν τεθεί σε καραντίνα λόγω κορονοϊού).

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργου στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Στην αρχή της συνάντησης με τους βουλευτές, ο κ. Μητσοτάκης διαπίστωσε ότι όλοι φορούσαν μάσκες και σχολίασε: «Οι μάσκες δουλεύουν όταν τις φοράμε όλοι». Ενώ η συνάντηση ήταν σε εξέλιξη προσήλθαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ακολούθησε σύσκεψη του κ. Μητσοτάκη με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Βορείου Ελλάδος. Συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Ιωάννης Μασούτης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) Αθανάσιος Σαββάκης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος (ΣΕΒΕ) Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Από την πλευρά της κυβέρνησης παραβρέθηκαν στη σύσκεψη ο κ. Καράογλου, ο υφυπουργός αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία Χρίστος Δήμας, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Ακης Σκέρτσος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!