Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Μητσοτάκης: Στην πιο κατάλληλη στιγμή η δωρεά πυροσβεστικών από την «Παπαστράτος»
[Protagon]: Μητσοτάκης: Στην πιο κατάλληλη στιγμή η δωρεά πυροσβεστικών από την «Παπαστράτος»

[Protagon]: Μητσοτάκης: Στην πιο κατάλληλη στιγμή η δωρεά πυροσβεστικών από την «Παπαστράτος»

Στην ειδική τελετή παραλαβής 20 πυροσβεστικών οχημάτων, δωρεά της εταιρείας «Παπαστράτος», στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» παρέστη το πρωί της Παρασκευής ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ.

«Πάντα αισθάνομαι χαρά και υπερηφάνεια όταν βρίσκομαι ανάμεσα στις γυναίκες και τους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος. Δεν είναι τυχαία η αγάπη των πολιτών για τον έλληνα πυροσβέστη», τόνισε ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του.

Πρόσθεσε ότι «η συγκεκριμένη προσφορά έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή. Έχει ξεκινήσει ήδη η αντιπυρική περίοδος, έχουν εκδηλωθεί και οι πρώτες πυρκαγιές».

Επισήμανε ακόμη ότι «φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ. Το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης 112, μια πονεμένη ιστορία πολλών ετών, επιτέλους λειτουργεί. Σημαντικό εργαλείο έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών. Οι δυνάμεις έχουν αναδιαταχθεί σε όλα τα σημεία της χώρας, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα με 3 ελικόπτερα βαρέως τύπου και διαθέτουμε 1.300 περισσότερους εποχικούς πυροσβέστες. Τα νέα μας οχήματα έφτασαν τώρα τα 126 και όλο το προσωπικό διαθέτει ανανεωμένο εξοπλισμό».

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, υπογράμμισε ότι «ήταν ένα από τα όπλα που μάς οδήγησαν στην πρώτη νικηφόρα μάχη.

» Σχεδόν 90 εκατ. ευρώ συγκεντρώθηκαν, είτε σε μετρητά είτε σε είδη πρώτης ανάγκης, από επιχειρήσεις για την ενίσχυση δομών υγείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!