Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Μητσοτάκης: Σταθήκαμε κοντά στην κοινωνία – Ο κίνδυνος από τη πανδημία καραδοκεί
[Protagon]: Μητσοτάκης: Σταθήκαμε κοντά στην κοινωνία – Ο κίνδυνος από τη πανδημία καραδοκεί

[Protagon]: Μητσοτάκης: Σταθήκαμε κοντά στην κοινωνία – Ο κίνδυνος από τη πανδημία καραδοκεί

Σε μια ψηφιακή εκδήλωση, λόγω της πανδημίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ, παρουσία του Πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Περισσότερα από 400 κομματικά στελέχη από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στην εκδήλωση. Το «ηλεκτρονικό» φλουρί, που αντιστοιχούσε σε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, έπεσε στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καστελλορίζου.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «υπό κανονικές συνθήκες θα βρισκόμασταν στα γραφεία μας ή σε κάποιον άλλο μεγάλο χώρο, σε μια μαζική συγκέντρωση, να κόβαμε την παραδοσιακή πίτα, να ανταλλάζαμε τις ευχές μας, να σας έσφιγγα το χέρι, να σας έλεγα από κοντά ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έχετε προσφέρει. Μόνο που αυτοί -όπως γνωρίζετε – δεν είναι κανονικοί καιροί και αναγκαζόμαστε και εμείς ως κόμμα να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις των καιρών».

Συνεχάρη τον γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, για την πρωτοβουλία της διαδικτυακής κοπής της πίτας και πρόσθεσε ότι «κάθε κρίση και κάθε πρόβλημα γεννά και ευκαιρίες. Και θέλω να σταθώ στις μεγάλες δυνατότητες που τα εργαλεία διαδικτυακής επικοινωνίας μας έδωσαν, ως κόμμα, να ενισχύσουμε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε. Η πανδημία και οι διαδικτυακές επικοινωνίες αποτέλεσαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για μια πιο εντατική ενημέρωση των στελεχών του κόμματος από όλα τα κυβερνητικά στελέχη για την πορεία του κυβερνητικού έργου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!