Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου αναπτυξιακού κύκλου
[Protagon]: Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου αναπτυξιακού κύκλου

[Protagon]: Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου αναπτυξιακού κύκλου

Με τον χαιρετισμό στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόγραμμά του στη Θεσσαλονίκη που για σήμερα Σάββατο είναι μεγάλο καθώς το απόγευμα αναμένεται η ομιλία του στο Βελλίδειο.

Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα Επιμελητήρια τόνισε πως «βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου αναπτυξιακού κύκλου» και διαβεβαίωσε ότι όλοι θα έχουν μέρισμα στα οφέλη της ανάπτυξης και πρωτίστως η νέα γενιά.

«Θέλω να σας μεταφέρω το μήνυμα να έχετε εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου, σημαντικού αναπτυξιακού κύκλου για τη χώρα μας» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση «έχει αποδείξει ότι, παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες, στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, διότι με αυτόν τον τρόπο στηρίζει και τον κόσμο της εργασίας”, προσθέτοντας ότι τα Επιμελητήρια αποτελούν σύμμαχο στην προσπάθεια ανάταξης της Οικονομίας».

«Δαπανήσαμε σημαντικότατους πόρους για να θωρακίσουμε τη χώρα απέναντι σε μία πρωτοφανή υγειονομική αλλά και οικονομική κρίση» σημείωσε προσθέτοντας ότι με τη βοήθεια των μέτρων στήριξης «ο αριθμός των εργαζομένων που απασχολούνται σήμερα στην Ελλάδα είναι ο μεγαλύτερος την τελευταία δεκαετία».

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι ο νέος κύκλος μεγέθυνσης της οικονομίας θα πρέπει να έχει διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με το παρελθόν, με έμφαση στην συμπεριληπτικότητα και τη συμμετοχή της νέας γενιάς στο μέρισμα της ανάπτυξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!