Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Να σπεύσουν οι νέοι να εμβολιαστούν
[Protagon]: Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Να σπεύσουν οι νέοι να εμβολιαστούν

[Protagon]: Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Να σπεύσουν οι νέοι να εμβολιαστούν

Από το νέο mega Εμβολιαστικό Κέντρο των Ιωαννίνων ξεκίνησε η ολιγόωρη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πόλη της Ηπείρου την Παρασκευή.

Ο Πρωθυπουργός, σε δηλώσεις του, μίλησε για την επιχείρηση «Ελευθερία» και προέτρεψε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Σε συνομιλία με τους εργαζόμενους στο Εμβολιαστικό Κέντρο στα Ιωάννινα και με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

«Εμείς πια έχουμε ανοίξει την πλατφόρμα για όλες τις ηλικίες από 18 και άνω, έχουμε δει μία πρώτη θετική ανταπόκριση των νέων μας να σπεύσουν να κλείσουν ραντεβού, παραπάνω από 60.000 το έχουν ήδη κάνει. Θέλω και εδώ στα Γιάννενα να κάνω μία έκκληση και στη νεολαία μας να σπεύσει να εμβολιαστεί. Μόνο τότε θα αισθάνονται πραγματικά ελεύθεροι να κάνουν με ασφάλεια όλα αυτά τα οποία αγαπούν και να ξαναπάρουν τον έλεγχο της ζωής τους. Και είμαι σίγουρος ότι και η νεολαία μας θα ανταποκριθεί ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημείο, συλλογικά, να χτίσουμε το τείχος ανοσίας και να αποτρέψουμε οποιαδήποτε επανεμφάνιση του ιού».

«Βλέπουμε τώρα πόσο γρήγορα πέφτουν τα κρούσματα και εκτιμώ ότι θα συνεχιστεί αυτή η πορεία και τους επόμενους μήνες. Και πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτό το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού ώστε να μην κάνουμε καμία κοιλιά στους ρυθμούς του εμβολιασμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!