Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ο Μητσοτάκης ανοίγει την Ηρώδου Αττικού στα αυτοκίνητα
[Protagon]: Ο Μητσοτάκης ανοίγει την Ηρώδου Αττικού στα αυτοκίνητα

[Protagon]: Ο Μητσοτάκης ανοίγει την Ηρώδου Αττικού στα αυτοκίνητα

Συνεχίζει να ξηλώνεται σιγά σιγά ο περιβόητος Μεγάλος Περίπατος, που τέθηκε σε ισχύ τον Ιούνιο του 2020, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις για την αισθητική του, το κόστος και τη χρησιμότητά του, καθώς δυσκόλεψε , παρά διευκόλυνε, την καθημερινότητα των Αθηναίων.

Την Κυριακή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ότι ανοίγει ξανά η Ηρώδου Αττικού για τα αυτοκίνητα.

Ο δρόμος είχε «κλείσει» στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Μεγάλου Περιπάτου, που προφανώς «βγήκαν και δεν βγήκαν», κατά τη γνωστή «μπακογιάννεια» ρήση.

«Η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο. Και, με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια.

Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!