Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Μια ολόκληρη ζωή Κάρτερ! 75 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου για το πρώην προεδρικό ζεύγος
[Protagon]: Μια ολόκληρη ζωή Κάρτερ! 75 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου για το πρώην προεδρικό ζεύγος

[Protagon]: Μια ολόκληρη ζωή Κάρτερ! 75 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου για το πρώην προεδρικό ζεύγος

Εβδομήντα πέντε χρόνια ζουν μαζί, ως παλιομοδίτικο ανδρόγυνο – η κοινότοπη φράση «ολόκληρη ζωή» μπορεί να είναι και φτωχή για να περιγράψει τέτοιον γάμο, γάμο που ξεπέρασε και τα χρυσά και τα διαμαντένια σκαλοπάτια στην κλίμακα της συζυγικής ευτυχίας. Οι δύο ευτυχείς σύζυγοι γιόρτασαν την επέτειό τους εκεί όπου γνωρίστηκαν, στο Πλέινς της Πολιτείας Τζόρτζια. Και δεν είναι όποιοι κι όποιοι Αμερικανοί, της σειράς, αλλά ο παλιός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ –ο λεγόμενος «φιστικάς»–, και η πρώην Πρώτη Κυρία, η κυρία του, η Ρόζαλιν.

Η 75η επέτειος των Κάρτερ απασχόλησε τα Μέσα, όπως μετέδωσε και ο ανταποκριτής της Corriere della Sera . Επειδή οι Κάρτερ αντιπροσωπεύουν την «ήρεμη δύναμη». Η 7η Ιουλίου ήταν η ημέρα τους.

Οι Κάρτερ ήταν γειτονόπουλα στο Πλέινς. Και η Ρόζαλιν ερωτεύτηκε τον Τζίμι που την είχε πρωτοδεί κοριτσάκι, μόλις τριών ετών. Η σχέση τους βέβαια δημιουργήθηκε κατόπιν, όταν ο Τζίμι υπηρετούσε ως αξιωματικός στο Ναυτικό. Της έκανε πρόταση γάμου και εισέπραξε άρνηση. Το κορίτσι ήθελε πρώτα να τελειώσει το κολέγιο, όπως είχε υποσχεθεί στον πατέρα της. Ο Τζίμι πείσμωσε. Αρχισε να της γράφει ραβασάκια και να της τα στέλνει μέσω της αδελφής του.

Πες και πες, την έπεισε. Η Ρόζαλιν ενέδωσε στην πολιορκία, και τελικά παντρεύτηκαν στις 7 Ιουλίου 1946.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!