Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Η Μελάνια σφύριζε αδιάφορα για την εισβολή στο Κογκρέσο
[Protagon]: Η Μελάνια σφύριζε αδιάφορα για την εισβολή στο Κογκρέσο

[Protagon]: Η Μελάνια σφύριζε αδιάφορα για την εισβολή στο Κογκρέσο

Ο ανταποκριτής της Corriere della Sera στην Ουάσινγκτον Tζουζέπε Σαρκίνα χαρακτηρίζει το βιβλίο της Στέφανι Γκρίσαμ με τα «άπλυτα» του Τραμπ αλλά και της συζύγου του «σαδιστικά ειρωνικό». Οπως ήδη έχουμε γράψει , τον άλλο μήνα θα κυκλοφορήσει το πόνημα της «μεταμελημένης» ιδιαιτέρας τής Μελάνια και στελέχους του Λευκού Οίκου επί Τραμπ, όμως ήδη έχει υπάρξει διαρροή πικάντικης σάλτσας στα αμερικανικά media.

Στη 1.25 το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου η Μελάνια έλαβε στο κινητό της ένα γραπτό μήνυμα από την Γκρίσαμ. Το Καπιτώλιο επολιορκείτο από όμιλο τραμπούκων. Οι τηλεοράσεις μετέδιδαν ζωντανές εικόνες συγκρούσεων μεταξύ αστυνομικών και οπαδών του Τραμπ. Αυτή ήταν η πιο σκοτεινή ώρα στην πρόσφατη ιστορία των ΗΠΑ. Η Γκρίσαμ έγραφε στην Πρώτη Κυρία: «Θέλετε να στείλετε ένα tweet, ότι κάθε Αμερικανός έχει το δικαίωμα να διαδηλώνει ειρηνικά, όμως δεν μπορεί να υπάρξει χώρος για ανομία και βία;» Αφού πέρασε ένα λεπτό, η Μελάνια της απάντησε ξερά: «Οχι».

Η σύζυγος Τραμπ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο και ήταν απασχολημένη με κάποια φωτογράφιση. Η αντίδρασή της ήταν ανησυχητική, λέει ο Ιταλός δημοσιογράφος, αλλά απολύτως σύμφωνη με τη στάση του ιδίου του Τραμπ. Πρόκειται για ιστοριούλα εκ των παραλειπομένων όπως λέγεται, με κάποια σημασία βέβαια, η οποία τώρα βρήκε την πόρτα εξόδου και βγήκε στο φως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!