Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Protagon]: Markopoulo Park: Εντεκα καθαρόαιμοι ίπποι διεκδικούν το Κριτήριο Τριετών
[Protagon]: Markopoulo Park: Εντεκα καθαρόαιμοι ίπποι διεκδικούν το Κριτήριο Τριετών

[Protagon]: Markopoulo Park: Εντεκα καθαρόαιμοι ίπποι διεκδικούν το Κριτήριο Τριετών

Tο Κριτήριο Τριετών, η δεύτερη μετά το Ντέρμπι μεγαλύτερη κούρσα της χρονιάς για ίππους τριών ετών, πρωταγωνιστεί στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή τη δυνατή κούρσα, η οποία θα είναι η 5η του προγράμματος, έντεκα καθαρόαιμοι ίπποι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην απόσταση των 1.560 μέτρων. Το Κριτήριο Τριετών αποτελεί το 2ο σκέλος του Ελληνικού Triple Crown. Τα άλλα δύο είναι το Κύπελλο Ηνιόχου, που κατέκτησε ο ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΗΖ, και το Ντέρμπι.

Ξεχωρίζουν 6η, 7η και 8η ιπποδρομία

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει συνολικά οκτώ ιπποδρομίες. Εκτός από το Κριτήριο Τριετών, τα βλέμματα των φιλίππων αναμένεται να μαγνητίσουν ακόμα τρεις κούρσες. Η 6η ιπποδρομία, που θα διεξαχθεί στα 1.800 μέτρα, η 7η με τη συμμετοχή δέκα καθαρόαιμων ίππων και η 8η με επτά συμμετέχοντες. Τόσο η 7η όσο και η 8η ιπποδρομία θα διεξαχθούν στην απόσταση των 1.400 μέτρων.

Δυνατές κούρσες και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση θα αρχίσει στις 17.00 και οι φίλοι των ιπποδρομιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ, στο διαδίκτυο και μέσω της συχνότητας του High TV.

Τρία ΣΚΟΡ και επιδότηση ΓΚΑΝΙΑΝ με 2.000 ευρώ

Το πλούσιο ιπποδρομιακό πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς προσφέρονται τρία ΣΚΟΡ. Όσοι παίκτες επιλέξουν σωστά τους νικητές σε συνεχόμενες κούρσες θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!